Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Wat betekent HTC?

HTC betekent High Tech Computer Corporation en het is een Taiwanese fabrikant van mobiele apparatuur. HTC is groot geworden door het ontwikkelen van smartphones die draaien op Windows Phone en tegenwoordig zijn ze vooral bekend van de smartphones die draaien op Android. De telefoons die HTC levert, zijn van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn waarschijnlijk iets minder bekend, omdat HTC minder reclame maakt dan bijvoorbeeld Samsung of Apple. Toch zijn er in Nederland duizenden gebruikers van een HTC telefoon met een HTC batterij. Ook zijn er allerlei HTC accessoires te krijgen.

Heeft de HTC batterij het eeuwige leven?
Net zoals alle andere batterijen voor smartphones, hebben ook de HTC batterijen helaas niet het eeuwige leven. Vaak zal de batterij na ongeveer twee jaar intensief gebruik van je smartphone toe zijn aan vervanging. Dit is echter helemaal geen probleem, want het vervangen van je HTC batterij is heel eenvoudig. Op internet kom je tal van aanbieders tegen van HTC batterijen. Belangrijk is dat je wel een echte originele HTC batterij besteld.

Tip van HTC om je batterij langer mee te laten gaan
Wat je veel hoort als nadeel over smartphones is dat de batterij zo snel leeg is. Volg deze tip van HTC zelf op en laat je batterij bijna twee keer zolang mee gaan:
– zet je telefoon aan en laad deze acht uur of meer op
– haal de lader van je telefoon af, zet je telefoon uit en laad hem vervolgens weer één uur op
– haal de lader weer van je telefoon af, zet je telefoon uit en laad hem nogmaals één uur op
– haal de lader weer van je telefoon af, zet je telefoon aan, wacht dan twee minuten, zet je telefoon weer uit en laad hem nog een keer één uur op. Met uit bedoelt HTC waarschijnlijk dat je je telefoon echt helemaal uit moet zetten. Op internet zijn diverse positieve reacties op deze tip te lezen.

Nog een tip voor het langer meegaan van de HTC batterij
Je kunt een heleboel functies op je telefoon standaard uitzetten. De trilfunctie, GPS, bluetooth en de schermverlichting zijn hier voorbeelden van.

https://www.gsmbatterij.nl/batterijen/htc/