Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Veelgestelde vragen over opblaas bubbelbaden

Een opblaasbare jacuzzi kan als prima alternatief dienen voor een vaste jacuzzi. Het is ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor het opblaasbare variant. Zo is een opblaas bubbelbad opmerkelijk goedkoper, kwalitatief overeenkomend en op te bergen. Het bad is te plaatsen in eigen tuin of op een terras.

Wellicht heeft bovenstaande tekst je interesse gewekt. Voorafgaand aan de aanschaf van een opblaasbare jacuzzi is het verstandig om op de hoogte te zijn van de werking en de benodigdheden van het bad. Hieronder worden de meest gestelde vragen behandeld.

Is een opblaas bubbelbad te gebruiken in de winter?

Lange tijd waren de opblaas bubbelbaden niet geschikt voor lage temperaturen. Inmiddels hebben fabrikanten zich verdiept in alternatieven en hebben de modellen aangepast. Zo zijn de MSpa bubbelbaden, de 2013 modellen, tegenwoordig voorzien van nieuw PVC materiaal, waardoor het bad tot ruim -10 graden in de buitenlucht kan verkeren. Hierbij zal het materiaal niet poreus worden en haar kwaliteit behouden.

Is het opblaas bubbelbad kindvriendelijk?

De opblaasbare jacuzzi is gemakkelijk te vergrendelen aan de hand van een 3cijferig slot die de consumenten zelf kunnen instellen. Hierdoor kunnen kinderen of onbevoegden niet zomaar het bubbelbad activeren.

Hoe zet je een opblaas bubbelbad op?

Een opblaasbare jacuzzi is gemakkelijk op te zetten, doordat er geen verdere gereedschappen vereist zijn. Zo zal de voorbereiding circa 10 minuten in beslag nemen. Het bad zal aan de hand van de bijgeleverde pomp gevormd kunnen worden. In het bijgeleverde informatieboekje zal de voorbereiding stapsgewijs worden uitgelegd. Dit verschilt namelijk per merk.

Hoe weet je of het bad voldoende is opgeblazen?

De MSpa bubbelbaden schikken over een manometer. Deze speciale meter geeft aan wanneer het bad voldoende is opgeblazen. De achtergrond van de meter is verdeeld in de kleuren geel, groen en rood. Zodra de wijzer zich bevindt in het groene vlak is het bad voldoende opgepompt.  

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl