Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Voorzorgsmaatregelen voor inbraken

Het beveiligen van bedrijfspanden en woonhuizen is cruciaal om inbraken en branden te voorkomen. Gevaarlijke situaties kun je maar beter voor zijn, want voorkomen is beter dan genezen. Een gebouw beveiligen wanneer er zich al een gevaarlijke situatie heeft voorgedaan, is veel minder zinvol dan de misdaad voor zijn. Om die reden zijn er al een aantal voorzorgsmaatregelen die je kan treffen om jezelf ervan te verzekeren dat jij het een inbreker knap lastig maakt.

Tip één voor het beveiligen van een huis of pand is het gebouw voorzien van optimaal hangwerk en sluitwerk, waarmee jij de ramen en deuren inbrekerproof kan maken. Inbrekers zullen minder snel jouw deur proberen te kraken of het sneller opgeven, wanneer de zaak er voor hen uitzichtloos uitziet. Al bestaat er natuurlijk een kans dat de inbreker naar jouw buurman zal vertrekken, verzeker jij jezelf er alvast van dat hij niet zo snel weer een poging zal wagen om bij jou thuis in te breken. Ten tweede is het verstandig om een bedrijfspand te voorzien van goede verlichten, waardoor de indringer snel zal opvallen bij het kraken van een deur. Aanvullend kun je een camera laten installeren en de beelden ervan onderbrengen bij de Meldkamer. Op die manier zullen ook zij de inbreken opmerken in het licht en de hulpdiensten inschakelen. Van tevoren is dan met jou afgesproken hoe er gereageerd zal worden, zodat jij niet voor verdere verrassingen zal komen te staan.

Is jouw bedrijfspand of woonhuis al optimaal beveiligd of zou je één of meerdere van de bovenstaande voorzorgsmaatregelen nog kunnen treffen in het licht van Bedrijfsbeveiliging of Woonhuisbeveiligingv? Neem dan contact op met Groenewegen Delft om de verdere mogelijkheden te bespreken en beveiligingsapparatuur aan te schaffen. Onze monteurs zullen deze vervolgens installeren, zodat jij optimaal beveiligd bent tegen inbrekers, maar ook brand en gas.

https://www.groenewegendelft.nl/