Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Achteruitrijcamera’s voor verschillende voertuigen

Met de hulp van camera’s krijg je een veel beter zich rond en om je voortuig. Een camera verbetert daardoor de veiligheid tijdens het rijden, maar ook tijdens het inparkeren, invoegen, achteruitrijden, keren, inhalen en afslaan. Voor iedere type voortuig heb je weer verschillende camera’s. Door van deze camera’s gebruik te maken wordt het besturen van je voortuig een stuk makkelijker en voorkom je gemakkelijk de kans om schade te maken. In deze blog worden een tweetal voortuigen genoemd waarbij je zou kunnen denken aan een achteruitrij camera.

Landbouwvoertuigen
Een achteruitrijcamera voor een landbouw voortuig moet onder de meest zware omstandigheden optimaal presteren. Niet iedere camera set is hier voor geschikt. Kies voor de landbouw altijd een professioneel systeem wat onder alle omstandigheden goed blijft werken. Aan te raden zijn achteruitrijcamera’s die voorzien zijn van een IP69K classificering en monitoren die voorzien zijn van een rubber coating, zodat stof niet kan binnendringen. Een veel gebruikt systeem van achteruitrij cameras in de landbouw sector isde Sven 7” Proffessional achteruitrijcamera set. Deze set is uitgerust met een IP69K camera, een monitor met een rubber coating, ruim nachtzicht voor als het donker wordt, verwarmde camera en nog vele andere opties.

Vrachtwagens
Bij het besturen van een vrachtwagen is het belangrijk dat je een goed front, zij en achterzicht hebt. Dit om de veiligheid te vergroten en schade/ongelukken te voorkomen. Je hebt ook nog wettelijke eisen met betrekking tot het zicht in de dode hoek van het voertuig. Naast camera’s en spiegels die het zicht op de dode hoek verbeteren, is het ook handig om camera’s te laten monteren om heel het zicht rondom het voertuig te verbeteren. Als je kijkt naar het frontaanzicht kan je voor een camera kiezen die bij een snelheid van onder de 30km/u aan komt te staan. Je kan dan gebruik maken van speedswitch, zodat de camera automatisch inschakelt onder de 30km/u. Door deze camera heb je veel beter zicht tijdens het afslaan. Voorkom ongelukken en schade en kijk wat camera’s voor je kunnen betekenen.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl