Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Lasersystemen

Coderen met een laser is perfect voor kras vaste en permanente coderingen. Lasermachines zijn erg veelzijdig, betrouwbaar en hebben weinig onderhoud nodig. LaserSYSTEM-lasercoderingssystemen bieden je precieze markeringen voor identificatie en decoratie van producten. Buiten deze precieze markeringen bieden deze machines een hoge betrouwbaarheid en kostenbesparing op je productie. Je hebt een breed assortiment aan lasermachines die aan elke verschillende coderingseis kunnen doen. Voor elke eis is er wel een passende lasermachine.

Icon2
De Icon 2 laser graveermachine is perfect geschikt voor klein karakter-codering van onder andere verpakkingen, verpakte goederen en industrieproducten. Dit type heeft een aantal voordelen: het grafeermachine is uiterst betrouwbaar, hij gaat niet snel stuk en heeft weinig onderhoud nodig. Je kan er blindelings op vertrouwen dat hij het goed blijft doen. De Icon 2 is vrij compact en robuust. Zo weegt het 10W type maar 10kg en het 30W type maar 22kg. Het is dus vrij gemakkelijk te verplaatsen en het neemt dus weinig ruimte in. Als laatste punt is de Icon2 milieuvriendelijk. Coderen met de Icon2 draagt dus bij een MVO dat steeds belangrijker wordt voor elk bedrijf.

SPA-FF 20
Dit type is een krachtige fiberlaser die geoptimaliseerd is voor verpakkingsproducten. Het ideale lasersysteem voor films, gecoate kartonnen dozen en blisters. De laser heeft een aantal eigenschappen en details. Het performance level van de laser is  PL-D, de protection class is IP 54, de interfaces zijn ethernet, RS 232 en USB. De laser heeft ook nog een aantal accessoires zoals extraction, sensors en fastenings, dit maakt de laser uniek. De performance van de laser is 20W en de productiviteit van de laser is 99% betrouwbaarheid. De High speed print verhoogt de dagelijkse productiviteit. Dit zijn maar twee voorbeelden van graveermachines. Je hebt er nog een stuk meer. Je kan dan precies degene uitzoeken die het beste bij jouw bedrijfsvoering en persoonlijke wensen past.

http://coding.koenig-bauer.com/