Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Zet je moeder in het zonnetje met Moederdag

Zet je moeder in het zonnetje met Moederdag

Zondag 9 mei is het weer zover. Dan is het moederdag. Het is de dag waarop moeders extra in het zonnetje worden gezet. Wat ben jij van plan om je moeder dit jaar cadeau te doen? Gun je haar een nieuwe luxe douche, tas, parfum of misschien een leuke dagje uit? De soort verrassing mag je natuurlijk helemaal zelf invullen. Helaas zijn er nog altijd mensen die niet aan Moederdag doen. Wat zijn de meest gegeven redenen daarvoor?

Elke dag is Moederdag

De meeste mensen die niet aan Moederdag doen vinden het maar een commerciële dag. Voor hen is er geen nationale feestdag nodig om hun moeder extra aandacht te geven. Zij geven aan dat hun moeder dagelijks centraal staat in hun leven. Hoewel dit zeker waar is, vinden de meeste moeders het stiekem toch leuk om ook op die dag niet vergeten te worden.

 

Verjaardag

Wat doe je als Moederdag op dezelfde dag valt als de verjaardag van je moeder? Geef je dan twee cadeautjes? De kinderen van moeders die op die dag jarig zijn zitten jaarlijks met de dilemma. Veel van hen vinden het lastig om beide feestdagen te combineren in één dag. Belangrijk is om te weten dat dit  helemaal niet moeilijk hoef te zijn. Een lekker ontbijtje voor Moederdag is namelijk leuk genoeg.

 

Overig

Er zijn helaas ook mensen die geen moeder meer hebben. In dat geval kan je altijd nog iemand anders gelukkig maken op die dag. Iemand die er net als je moeder, altijd voor je is geweest. Op die manier hoef je op die dag niet stil te zitten en maak je een ander toch nog blij.

 

Over een paar weken is het weer Moederdag. De één gunt zijn moeder een badkamer luxeterwijl de ander voor een ontbijt op bed of parfum gaat. Als je deze speciale dag om de een of andere reden niet viert, is het goed om er nog een keer rustig over na te denken. Je moeder gaat het waarderen.

https://lavicta.nl/