Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Knipbeurt

De kappers zijn alweer een tijdje open. Het is tijd om weer naar de kapper te gaan. Je wil natuurlijk wel dat je haar goed verzorgd wordt en dat je de nodige aandacht krijgt. Je haar is namelijk een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Ben je woonachtig in delft? En ben je opzoek naar een goede kapper delft waar je de nodige aandacht krijgt? Lees dan verder. Ik ga in deze blog namelijk vertellen wat je kan verwachten bij de beste kapper delft.

Uitgebreid de tijd Bij een goede kapper delft zoals, bijvoorbeeld onekappers wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen. Zo wordt je haar lekker gewassen en krijg je tegelijkertijd een heerlijke hoofdmassage. Hierna wordt het haar gedroogd en gekeken hoe het precies valt. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om aan te horen wat jij als klant graag met je haar wil bereiken. Aan de hand hiervan wordt gekeken wat de kapper voor je kan beteken. Hier en daar worden ook nog adviezen gegeven want niet iedere haarstijl pas bij ieder hoofd. Als dit allemaal gedaan is en bepaald is wat er met het haar mag gebeuren, dan kan de knipbeurt beginnen.

De knipbeurt Voor het knippen en scheren van het haar wordt uitsluitend van de beste materialen gebruik gemaakt. Er wordt geregeld tijdens de knipbeurt gevraagd of alles nog naar wens is om zo teleurstelling achteraf te voorkomen. Na de knipbeurt wordt je haar nog even gedroogd en wordt er als je daar behoefte aan hebt haar producten in je haar gedaan om het in model te brengen. Denk hierbij aan: gel, wax, haarlak en haarspray.

Dat je met een lelijk kapsel naar huis gaat is vrijwel onmogelijk, omdat de kapper zeer ervaren zijn en er goed gekeken wordt naar wat je wensen zijn. Zo kan jij er met je coupe er weer voorlopig tegenaan.

http://onekappers.nl