Yespoint
Image default
Zakelijk

Ontwikkeling Apple

Apple is opgericht op 1 april 1976 door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Het bedrijf werd echt bekend toen ze de Apple 2 eind jaren 70. Een van de eerste succesvolle personal computers ter wereld. De Apple 2 speelde een essentiële rol bij de opkomst bij de pc-markt. In het jaar 1997 stond het bedrijf aan de afgrond, maar met een investering van 150 miljoen dollar door het bedrijf Microsoft is het bedrijf op de been gebleven.

 

Sindsdien is Microsoft ook aandeelhouder. Op dit moment weet bijna iedereen op de wereld wel wat Apple is, en daar maakt Apple dan ook goed gebruik van bij het maken van promotie. Er zijn zo veel verschillende producten van Apple op de markt. Zo heb je macbooks, iPod, iPad, iMac, Apple Watch en iPhone. Met de iPhone zijn ze het meest bekend. Zo hebben ze laatst weer een nieuwe iPhone geïntroduceerd de iPhone X.

 

IPhone X wat kun je er allemaal mee

 

De iPhone X heeft een heel ander uiterlijk dan alle voorgaande modellen. Wat gelijk opvalt als je de iPhone X ziet is dat de telefoon geen home knop meer heeft. De telefoon is dus zo goed als een en al scherm. Je kan de telefoon ontgrendelen met je gezicht, je kijkt naar het scherm en je telefoon ontgrendeld zich, zodat je gelijk kan doen wat je van plan was. De iPhone X is water- en stofbestendig.

 

Door de prestatie controller van de tweede generatie gaat de batterij twee uur langer mee tussen oplaadbeurten dan die van iPhone 7. Wat helemaal mooi is aan de iPhone X is dat je voor het opladen geen oplaadkabel meer nodig bent. Je kan je IPhone X op een soort platform leggen en dan laadt je telefoon bij zonder kabel. Het platform heet de AirPower-mat, je kan er niet alleen je IPhone X mee opladen, maar ook je Apple Watch of AirPods. De IPhone X is niet de goedkoopste telefoon, daarom heeft Apple ook accessoires voor de IPhone X gemaakt, zoals een telefoonhoesje om je telefoon te beschermen. Hiermee kun je een iPhone reparatie mee voorkomen.

 

Wanneer is de iPhone X te verkrijgen

 

De iPhone X is de meest spectaculaire iPhone in jaren. Het toestel wordt tegelijk met de iPhone 8 en de iPhone 8 plus onthult. De iPhone X werd aangekondigd op 12 september. Je kan de iPhone X bestellen vanaf 27 oktober, maar is pas te verkrijgen vanaf 3 november. Je kan de iPhone in 2 twee verschillende kleuren bestellen, namelijk in zilver en space grijs. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een iPhone 11 pro. Je moet wel voorzichtig zijn met de telefoons, want de prijzen liegen er niet om. Mocht je pech hebben en toch een reparatie nodig hebben. Dan raden wij de iPhone 11 pro reparatie van iPhonerepairtwente.nl aan.

 

Je kan ook kiezen uit twee verschillende groottes qua geheugen. Je kan kiezen uit 64GB of 256GB. Je kan de iPhone op bijna op elke telefoon gerelateerde webshop pre orderen. Dit houdt in dat je de telefoon al besteld terwijl die nog niet te verkrijgen is. De telefoon wordt dan geleverd op dezelfde dag dat de telefoon te verkrijgen is.