Yespoint
Image default
Horeca

Perfect gegaard vlees in een handomdraai met de Thermapen

Vlees met een uitmuntende garing: Sappig, gaar en met een heerlijke ‘bite’. Vlees waarbij de smaak écht tot zijn recht komt. Van een vettige entrecote, een lekkere steak tot een malse kogelbiefstuk. Met de professionele Thermapen (MK4) krijgt u perfect gegaard vlees in een handomdraai.

Snel en eenvoudig een perfect stuk vlees

Twijfelt u ook wel eens of uw vlees lang genoeg heeft opgestaan? U hoeft niet langer ‘op gevoel’ uw vlees te bakken of te braden. Met de superfast Thermapen kunt u precies meten of uw vlees op de juiste temperatuur is. De kerntemperatuurmeter geeft een signaal wanneer de ideale kerntemperatuur is bereikt. U kunt eenvoudig de temperatuur aflezen vanaf het 360 graden roterende display. Zo heeft u altijd het meest perfecte stukje vlees op uw bord. De digitale Thermapen werkt eenvoudig, snel en nauwkeurig. Vanaf nu kan iedereen de beste timing hebben bij de bereiding van een gerecht.

Maak gebruik van hoogwaardige technologie bij de bereiding van uw vlees

Het aloude gezegde ‘meten is weten’ gaat zeker op als het gaat om de bereiding van uw vlees. Enkel bij de juiste temperatuur kunt u de beste garing verwachten. Naast de bereiding van uw vlees of gevogelte in de pan, kunt u de Thermapen ook gebruiken voor uw ovengerechten. In slechts 3 seconden kan de werkelijke temperatuur van het gerecht worden getest.

Onmisbaar in iedere keuken

De professionele Thermapen is ook geschikt voor gebruik in de horeca. Wij garanderen u altijd de beste vleesthermometer. U krijgt een gratis traceerbaar kalibratiecertificaat bij de aanschaf van uw Superfast Thermapen MK4.

Hygiënisch en duurzaam

Door de waterdichte behuizing is de Thermapen na afloop eenvoudig te reinigen en kan stof en ander vuil niet binnen dringen. De Thermapen is voorzien van één enkele AAA-batterij. Door de bewegingssensor detecteert de Superfast Thermapen MK4 wanneer deze opgepakt of neergelegd wordt. Hierdoor schakelt de Thermapen automatisch over op slaapstand wanneer deze niet in gebruik is. Dit zorgt voor een maximale levensduur van de batterij. Wanneer de batterij bijna leeg is wordt dit weergeven op het display. Dat maakt de Thermapen duurzaam en eenvoudig in gebruik.

Droog en taai vlees is verleden tijd met de Thermapen. Ontdek nu uw ideale kernthermometer voor de bereiding van uw gerechten en bestel de professionele Thermapen MK4 online. De Thermapen is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.