Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Aanmelden, maar dan zonder contact te maken

De afgelopen hebben er vele technologische veranderingen plaatsgevonden. Zo zijn er steeds meer machines, terwijl de werknemers afnemen. Het contactloos aanmelden in het ziekenhuis is hier een voorbeeld van. Wel zijn er veel voordelen die het contactloos aanmelden met zich meebrengt.

 

Voordelen van een bedrijf zijn

Ten eerste zal de digitale receptie een professionele indruk achterlaten op uw bezoekers door het versturen van nette e-mails in de stijl van uw huis. Dit is niet langer de standaard uitnodigingstijd. De e-mail kan het volgende bevatten: afspraakinformatie, routebeschrijving, parkeerinstructies en QR-code voor snel en eenvoudig contactloos registreren bij aankomst. Maar er zijn meer mogelijkheden, zoals een pdf met daarin de gezondheidsstatus en bezoekersvoorwaarden van Covid en wifi-codes.

 

Gezondheid

Corona is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Contact is niet meer zoals het was. Digitale bezoekersregistratie kan de corona-, hygiëne- en bezoekersstatus van elk bezoekerstype weergeven zonder direct persoonlijk contact. Ook kunt u vragen stellen over het verplichte inspectiegesprek. Denk aan vragen als of je verkouden bent of dat je huisgenoot het coronavirus heeft. Dit gebeurt volledig digitaal en veilig.

 

Registreren van bezoekers

Het blijkt dat de digitale bezoekersregistratie erg handig is. Er zijn verschillende bedrijven die dit soort software en hardware leveren. Als je als bedrijf geïnteresseerd bent, hoef je alleen maar uit te leggen waarvoor je het wilt gebruiken en wat voor hardware er moet worden voorzien. Digitale ontvangstsoftware maakt het werk alleen maar gemakkelijker.

 

Administratief

Een digitale bezoekersregistratie maakt ook het beheer eenvoudiger. Het is een feit dat oud papier achterhaald is. Het ziet er ook erg ouderwets uit. Digitale ontvangst vervangt papieren registratie. Hoe fax bijvoorbeeld werd vervangen door e-mail, en papieren bezoekersregistratie nu een modieuze tablet is geworden. Daarnaast kan de digitale ontvanger eenvoudig communiceren met bedrijfssoftware zodat medewerkers en/of afspraken automatisch gesynchroniseerd kunnen worden.

http://economy.nl