Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

webshop maken

Wanneer je in deze tijd een winkel wilt openen is investeren in een fysieke locatie waarschijnlijk niet de beste keuze. Steeds meer winkels gaan failliet, winkelstraten zien er verlaten en leeg uit. Daarentegen groeit het aantal online verkopen nog steeds. Een webshop maken is een laagdrempelige manier om jouw winkel te starten. Met de software van Shoptrader wordt een webshop maken wel heel eenvoudig!

 

Hoe begin je met een webshop maken?

Gelukkig hoef je niet het wiel opnieuw uit te vinden. Net zoals een winkel al gebouwd is met stenen biedt het Shoptrader platform je alle mogelijkheden voor een webshop maken. Plug and Play dus, je kunt direct een webshop maken zoals jij dat wilt. Kies een huisstijl en pas deze op jouw manier aan, vul daarna de webshop met jouw producten en je kunt aan de slag! Uiteraard zijn er nog veel meer functies om je te helpen met een webshop maken en deze bekend te maken bij het publiek.

 

Betalen en bezorgen

Je kunt snel een webshop maken in het Shoptrader platform, maar wat doe je wanneer de bestellingen binnenkomen? Gelukkig zijn er uitgebreide betaalopties waaronder iDeal, Creditcard en andere manieren van online betalen in de webshop software ingebouwd. Ook voor bezorgen biedt Shoptrader tips om jouw producten snel bij de klant te brengen. Een webshop maken is meer dan jouw producten uitstallen in de virtuele etalage, je wilt die producten uiteraard ook verkopen! In Shoptrader kun je alles direct regelen, van het eerste idee tot de levering aan huis.

 

Alle tools voor een webshop maken

Bij Shoptrader heb je alles in huis om jouw webshop compleet in te richten naar jouw voorkeur, te onderhouden en jouw klanten op een professionele wijze van dienst te zijn. Het mooiste is dat je zelf geen technische kennis nodig hebt, je kunt de focus leggen op jouw winkel en klanten. Het platform van Shoptrader biedt eveneens de unieke mogelijkheid om te kiezen voor drie soorten webshops, van kleine zelfstandige tot grote onderneming. Zo kun je veilig doorgroeien in dezelfde, gebruiksvriendelijke omgeving. Probeer vandaag nog het Shoptrader platform helemaal gratis, ga direct aan de slag met jouw winkel op het internet.

http://linkrobot.eu/vandaag-webshop-beginnen-hoe-is-mogelijk/