Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Wat is er anders aan de HP PageWide printer?

De HP PageWide printer is er een uit een geheel nieuwe printerklasse en daar hoort ook een nieuwe naam bij. Anders dan we al tientallen jaren gewend van HP inkjetprinter tot OfficeJet of Deskjet. En terecht! Omdat PageWide printers heel anders werken dan we gewend zijn van eerdere inkjet- en laserprinters. PageWide is een grote sprong voorwaarts. Vooral voor grote bedrijven en fabrikanten van grootformaat commerciële drukwerk.

De HP PageWide printer overtreft uw verwachtingen

De technologie van de HP PageWide printer helpt bedrijven bij het opnieuw uitvinden van drukwerk en hun bedrijfsprocessen. Miljoenen identieke inktdruppels worden met de hoogste precisie op het papier aangebracht. Hierdoor kunt u afdrukken van hoge kwaliteit produceren en tegelijkertijd energie en kosten besparen. Wanneer u kiest voor een HP PageWide printer, krijgt u topsnelheden en professionele kwaliteit kleurenafdrukken tegen de laagste totale kosten in zijn klasse.

Vertrouw op originele inktpatronen voor betaalbaar en betrouwbaar printen

Met de originele HP-inktpatronen profiteert u van professionele kleurenprints van professionele kwaliteit tegen de beste prijs/prestatieverhouding en behaalt uw printer bij elke print het verwachte resultaat. De originele inktpatronen leveren de consistente afdrukprestaties, kwaliteit en kostenefficiëntie die uw bedrijf nodig heeft. Altijd.

Uw voordelen

  • Duurzame documenten die waterdicht zijn, bestand tegen tekstmarkeringen en niet vlekken of vervagen.

  • Hoge kleurverzadiging voor professionele kleurendocumenten van professionele kwaliteit.

  • Zeer lange levensduur van de vervangbare onderdelen waardoor u langer kunt afdrukken voordat het moet worden vervangen.

  • Altijd kosteneffectief printen.

‘Zomaar’ wat technische hoogstandjes

42.240 spuitmonden (10.560 spuitmonden per kleur) leveren de inkt op precies de juiste positie. Een stationaire printkop, zodat alleen het papier beweegt – waardoor taken snel en in één keer kunnen worden uitgevoerd. Nauwkeurige controle van de papierbeweging. Hoge doorvoersnelheden die sneller afdrukken mogelijk maken. Verstelbare papiergeleiders die de afdrukken aan beide zijden vasthouden – voor nette stapels in de uitvoerlade. Betrouwbare printkwaliteit. Robuuste printkop ontworpen voor de levensduur van de printer. Betrouwbare professionele afdrukkwaliteit, want in geval van uitval van één spuitmond wordt de fout gecompenseerd door de omringende spuitmonden. Automatisch onderhoud van de printkop om de printkopbalk goed te laten werken en een consistente afdrukkwaliteit te garanderen. Automatische tests en vervanging van de spuitmond om verstoppingen van printkoppen op te sporen en te elimineren en een consistente afdrukkwaliteit in de loop van de tijd te garanderen. De professionals van Repromat geven u graag een demonstratie van een printer naar keuze.