Yespoint
Image default
Bedrijven

Verbeter eenvoudig jouw houding met een verstelbare Herman Miller bureaustoel

De verstelbare Herman Miller bureaustoel brengt veel voordelen met zich mee. Dankzij de verschillende verstelbare onderdelen, het stijlvolle ontwerp en de mogelijkheid om dit ontwerp met de configurator volledig aan te passen op jouw voorkeuren, is het de ideale toevoeging voor ieder kantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan gauw verder.

Ontdek de vijf modellen

De verstelbare Herman Miller bureaustoel is verkrijgbaar in vijf verschillende modellen. We hebben ze hieronder even kort voor je op een rijtje gezet:

  • De Aeron is een oud model dat geüpdatet is om te voldoen aan moderne eisen. Dit model biedt uitstekende ondersteuning en zorgt ervoor dat je het nooit te warm krijgt in je stoel.
  • De Cosm is uitgerust met de uitstekende Harmonic Tilt-techniek, die ervoor zorgt dat al jouw bewegingen automatisch worden opgevangen.
  • Bij de Embody profiteer je van Pixelated Support, waardoor je gehele rug te allen tijde stevig ondersteund wordt.
  • De Mirra 2 heeft een lagere rugsteun dan de bovenstaande modellen, maar is daardoor ook een stuk wendbaarder.
  • De Sayl heeft een Posture Fit-lendensteun die ervoor zorgt dat de natuurlijk S-vorm van jouw lichaam altijd behouden blijft.

Weet jij al welke verstelbare Herman Miller bureaustoel je gaat kiezen? Ga dan gauw naar de website van LoyalBrand en maak je keuze. Wanneer je de bureaustoel van je keuze eenvoudig online bestelt, dan heb je de stoel snel in huis. Zo kunnen jij en je collega’s snel weer op een ergonomische manier zitten.

Laat een werkplekonderzoek uitvoeren

Als je wilt ontdekken hoe je jouw productiviteit op het kantoor kunt optimaliseren, kan je een werkplekonderzoek laten uitvoeren. Indien je hiervoor kiest, komt er een expert bij je langs die de verhoudingen tussen jouw beeldscherm, bureau en bureaustoel test. Op basis hiervan ontvang je een op maat gemaakt advies over eventuele wijzigingen die je door kunt voeren om nog meer werk gedaan te krijgen.