Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een sfeervolle bamboe houten vloer

Is uw woning aan een nieuwe vloer toe? Maar weet u niet goed welke vloer u wilt laten leggen? Vraag dan om raad bij een echte specialist. Zo krijgt u deskundig advies van ervaren vloerspecialisten. Zo’n ervaren specialist is ALMA Parket uit Breda. Zij leggen al jarenlang veel verschillende soorten vloeren. U vindt hier allerlei soorten vloeren, van pvc-vloeren tot klassieke houten vloeren en bamboe houten vloeren! Bekijk alle vloeren online, of bezoek de showroom in Breda. U krijgt dan niet alleen advies over het leggen van een nieuwe vloer, maar ook over het restaureren of repareren van uw nieuwe vloer. Ze draaien nergens hun hand voor om!

Een mooie vloer kan ook milieuvriendelijk zijn

ALMA Parket in Breda is gespecialiseerd in het leggen van een milieuvriendelijke, mooie houten vloer. In steeds meer woningen zie je deze stijlvolle vloeren terug. Deze vloeren zijn namelijk schitterend, én ze zijn ook nog eens niet milieubelastend. De bamboe voor deze vloer wordt op een milieuvriendelijke manier gekapt, waarna er wordt gezorgd voor nieuwe aanplant. Zo blijft er genoeg bamboe beschikbaar. Als u kiest voor een bamboe houten vloer, dan heeft u diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een Density vloer, met een mooi lijnenpatroon. Ook kunt u kiezen voor een vloer met een mooie klassieke bamboeknoop. Het kan allemaal!

Kies voor deze professionals

U wilt natuurlijk dat een bamboe houten vloer helemaal past bij de rest van uw interieur. Dat is een goede reden om advies te vragen aan een professionals. Zij hebben voldoende ervaring om u van goed advies te kunnen voorzien. U kunt telefonisch contact opnemen voor gedegen advies. Heeft u andere vragen, dan staan ze ook graag voor u klaar. Zo krijgt u een mooie vloer die past bij uw smaak, bij uw huis en die ook professioneel gelegd wordt.

https://www.almaparket.nl/