Yespoint
Image default
Bedrijven

Waarom winter bedrijfskleding laten bedrukken met logo?

Winterbedrijfskleding moet warm en comfortabel zijn om te dragen. Kies voor kleding gemaakt van materialen zoals fleece, wol of thermische stoffen om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers warm blijven tijdens de koude maanden. Als je dit toch al aanschaft voor je medewerkers, waarom dan niet meteen de winter bedrijfskleding laten bedrukken met het bedrijfslogo erop?

Voordelen van winter kleding met bedrijfslogo

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven bij Hurricane hun winterbedrijfskleding laten bedrukken met hun logo.

Het versterkt het merk: Door het logo op de winterbedrijfskleding te laten bedrukken, zal het merk beter herkenbaar worden. Dit kan helpen om het merk te vestigen en de naamsbekendheid te vergroten.

Het geeft een professionele uitstraling: Bedrijven die hun medewerkers in bedrijfskleding laten werken, geven een professionele uitstraling. Door het logo op de winterbedrijfskleding te laten bedrukken, wordt deze uitstraling versterkt.

Het creëert teamgevoel: Als medewerkers zich verbonden voelen met het bedrijf waarvoor ze werken, zullen ze zich meer betrokken voelen bij het bedrijf en zich meer verbonden voelen met hun collega’s. Door het dragen van bedrijfskleding met het logo van het bedrijf, kan dit bijdragen aan het teamgevoel.

Het kan helpen bij het aantrekken van nieuwe medewerkers: Mensen die op zoek zijn naar werk, willen vaak werken voor een professioneel en succesvol bedrijf. Als het bedrijf zijn medewerkers in professionele bedrijfskleding laat werken, kan dit helpen om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Herkenbaarheid: Met bedrukte bedrijfskleding zijn medewerkers gemakkelijker te herkennen voor klanten en bezoekers, wat kan helpen om de service te verbeteren.

Varianten van winter bedrijfskleding

Hoodies bedrukken met logo kunnen een leuke en functionele manier zijn om jouw bedrijfsnaam of merknaam te promoten. Ze zijn comfortabel om te dragen en kunnen worden gebruikt als bedrijfskleding of als relatiegeschenk voor klanten en medewerkers. Er zijn verschillende manieren om hoodies te bedrukken met een logo, afhankelijk van het gewenste resultaat en budget.

Transferdruk: Dit is een goedkope manier om een logo op een hoodie te drukken. Een transfer wordt gemaakt van het logo en vervolgens op de hoodie geplakt met behulp van warmte. Dit is een goede optie voor kleine oplages of als u snel hoodies wilt laten bedrukken.

Zeefdruk: Hoodies bedrukken met logo via zeefdruk is een populaire manier omdat het relatief goedkoop is en hoogwaardige afdrukken kan produceren. Bij zeefdruk wordt een zeef gemaakt van het logo en vervolgens met inkt over de hoodie gedrukt. Dit is een goede optie voor grotere oplages.

Borduren: In plaats van het logo te drukken, kan het ook worden geborduurd op de hoodie. Dit is een duurdere optie, maar het resultaat is een zeer duurzame afdruk die niet zal vervagen of afpellen.

Sublimatiedruk: Dit is een techniek waarbij inkt wordt verwerkt in de stof van de hoodie. Het resultaat is een zeer duurzame en kleurechte afdruk. Sublimatiedruk is echter relatief duur en kan alleen op polyester of andere synthetische stoffen worden gebruikt.

Hurricane maakt op voorhand duidelijke afspraken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.