Yespoint
Image default
Bedrijven

Leuke kinderuitjes in Den Haag voor de druilerige zondag

Soms die een druilerige zondag echt niet iets waar je op zit de wachten. De kinderen zijn aan het klieren met elkaar. Vermoedelijk kunnen ze de energie niet zo goed kwijt. Op die dagen wil je gewoon even ergens naar toe met de kinderen zodat ze even uit kunnen razen. Gelukkig kan dat. Zo is er in Den Haag bijvoorbeeld genoeg te doen.

Kids eiland een prachtige uitvinding

Hier kun jij wel een beetje bijtanken. Voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is er maar liefst 3000m2 ingericht voor het speelplezier van de kinderen. Er is van alles, trampolines, klimtorens, skelters, luchtkussen, touwbruggen. Voor de oudere durfal is er ook een glijbaan met een vrije val. Het ziet er mooi uit allemaal bij Kids eiland. Er lopen ook altijd wel een paar fantasy figuren rond, die zorgen voor een feestelijke stemming. Hier kunnen de kinderen zeker hun energie kwijt. Dat scheelt alweer voor op de terugweg en thuis.

Kinderboekenmuseum

Ontzettend leuk! Den Haag heeft een kinderboekmuseum. Hier maak je kennis met de jeugdliteratuur die Nederland rijk is. Het is onderdeel van het Literatuurmuseum. Wat je hier zoal vindt? Dat is zeer divers. Je kunt daarbij onder andere denken, aan de handschriften van onze welbekende kinderboekenschrijfster Annie M.G. Schmidt. Ook vind je hier de typemachine waarop Thea Beckman het boek Kruistocht in Spijkerbroek schreef.

Het Omniversum

Voor de liefhebbers van film en de natuur zit je bij het Omniversum helemaal goed. Ook de liefhebbers van dinosaurussen, komen hier niets tekort. Hier zie je films op een reusachtig scherm in de vorm van een koepel. Daarbij is er ook nog eens een fantastische geluidskwaliteit. Al met al een superleuk uitje voor die druilerige zondag.

Opvang voor je kind

Werkt zelfs dat niet meer? Misschien moet je dan zelf ook wel even op adem komen. Met af een toe een opvang voor je kind, kun je vaak weer even opladen. Dat is natuurlijk ook fijn voor jouw kind. Ben je wel toe aan wat opladen? Twijfel dan niet en maak gewoon gebruik van opvang voor je kind. Dan kun je daarna allebei weer stralen. Opvang voor je kind? Dat is dus zo gek nog niet.

https://www.dakkindercentra.nl/locaties/den-haag/