Yespoint
Image default
Bedrijven

Ideeën voor cadeaus onder de 10 euro!

Ben je van plan een surprise te gaan knutselen? Ben je op zoek naar kleine cadeautjes voor tijdens een dobbelspel of ben je gewoon aan het zoeken naar een kleinigheidje? En ben je op zoek naar een cadeau tot 10 euro? Het lijkt soms lastig maar er is een heel groot aanbod aan cadeautjes onder de 10 euro. Een leuk cadeau hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor je volgende surprise, dobbelavond of kleinigheidje? Met onderstaande cadeau ideeën doe jij vast voldoende nieuwe inspiratie op!

Iets voor in bad

Spulletjes voor in bad passen perfect in een budget onder de 10 euro. Je kunt op zoek aan naar bathbombs, zeepjes, badolie, bad – of doucheschuim of een heerlijke shampoo. Ook kun je eens kijken naar een lekker bodylotion of bodybutter voor onder de 10 euro.

Voor in de keuken

Ook voor in de keuken kun je leuke kleine cadeaus vinden. Denk maar eens aan leuke mokken, leuke ontbijt – of gebaksbordjes, bestek, koffielepels of zelfs kommetjes voor tijdens een tapasavond. Waar diegene ook van houdt, er is in ieder geval een hoop te vinden!

Om op te eten

Hoe leuk en origineel is het als je iets lekker cadeau doet aan iemand! Je kunt het zo gek maar ook zo origineel mogelijk maken als je zelf wilt. Is de persoon een echte koffie – of theeliefhebber? Kijk dan eens voor een unieke en nieuwe theesmaak of een leuk serviessetje om thee uit te drinken. Dit geldt ook voor een echte koffieliefhebber. Kijk bijvoorbeeld eens naar een nieuwe smaak koffie of een leuke mok om koffie uit te drinken. Of hoe leuk is het als je een aantal lekkere hapjes of drankjes combineert onder de 10 euro? Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een flesje wijn, een speciaalbiertje, chips, nootjes en speciale crackers.

Voor iedereen

Als je een cadeautje zoekt voor tijdens een dobbelspel is het vaak natuurlijk leuk om een cadeau uit te zoeken dat voor zowel hem als haar leuk is om te krijgen! Denk dan bijvoorbeeld eens aan een cadeaubon van een leuke winkel ter waarde van 10 euro. Of wat dacht je van telefoonhoesjes? Telefoonhoesjes worden door iedereen wel gebruikt en zijn daarnaast ook heel leuk om te krijgen. Je kunt uiteraard op zoek gaan naar telefoonhoesjes in een neutrale kleur.

https://www.telefoonhoesje.nl/