Yespoint
Image default
Woningen

Meubels op maat uit Breda: de mooiste openhaardkasten

U laat tal van mooie meubels op maat maken bij JongWonen Kastsystemen in Breda, zoals een passende openhaardkast. Het is bijzonder sfeervol wanneer u thuis kunt genieten van de warmte en de sfeer van een openhaard. Deze sfeer kan verder worden verhoogd door een openhaardkast op maat te laten maken. Kies voor meubels op maat uit Breda van JongWonen Kastsystemen!

Verschillende soorten openhaardmeubels op maat

Een openhaard is uniek. Er zijn verschillende soorten openhaarden en het is fijn als een openhaardkast wordt afgestemd op uw specifieke variant én op uw wensen en eisen. Dit kan door te kiezen voor meubels op maat uit Breda. Er zijn meerdere openhaardkasten mogelijk. Hieronder vindt u een mooi overzicht van een aantal interessante opties.

1. Openhaardkast op maat voor een waterdamphaard

Heeft u een mooie waterdamphaard in de woonkamer? Dan kan hier een maatwerkkast voor gebouwd worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sfeervolle schouw met opbergruimte? Ideaal om direct meer kastruimte in de woonkamer te realiseren. Uiteraard heeft u zelf de volledige keuze als het gaat om grootte en uitstraling.

2. De perfecte kast voor een gasgestookte haard

De gasgestookte haard zien we zeker ook nog veel in de Nederlandse woonkamers. Het is een sfeervolle haard die nog luxer toont wanneer er een mooie haardkast voor wordt gebouwd. Er zijn diverse meubels op maat mogelijk bij de specialist in Breda voor gasgestookte haarden, zoals een luxe kast met een blad van natuursteen.

3. Dé oplossing voor uw elektrische haard

Wilt u genieten van de sfeer van een elektrische haard, maar wilt u eigenlijk ook televisie kijken? Het kan allebei tegelijk! U kunt een mooie haardkast op maat laten maken met een tv-oplossing. Hierbij kan direct ook meer kastruimte worden gerealiseerd. Een geweldige oplossing voor elke woonkamer.

Laat u adviseren

Heeft u interesse in een mooie openhaardkast? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met JongWonen Kastsystemen. De medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw woning.

https://kasten.nl/