Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Houten vloeren van Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel hebben wij meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit voor de mooiste prijs. Wat uw budget ook is, wij hebben altijd een vloer die hierbij past. U kunt al een vloer van Bax Houthandel aanschaffen onder de 25 euro per vierkante meter maar als u op zoek bent naar iets luxers, zoals een visgraat vloer, dan bent u ook zeker bij ons aan het juiste adres. Met meer dan tweehonderd soorten met diverse breedtes en diktes, kunt u kiezen uit een groot assortiment. Een groot voordeel is dat wij alle soorten zelf produceren en dat er geen sprake is van een tussenhandel. 

Houten vloeren voor de laagste prijs

Zoals u eerder kon lezen bent u bij Bax Houthandel aan het juiste adres voor diverse soorten houten vloeren. U vindt bijvoorbeeld een echte eiken vloer in ons assortiment maar ook hebben wij de parketvloer of lamelparket. Al onze soorten zijn verzekerd van de beste kwaliteit en dit allemaal bieden wij aan voor een mooie en scherpe prijs. Wij kunnen de soorten voor een lage prijs aanbieden omdat er geen sprake is van een tussenhandel. Wij maken daarom uw vloer geheel op maat zodat het volledig voldoet aan uw wensen. Als de vloer klaar is, installeren wij de vloer graag op de gewenste locatie. 

Lamelparket

Naast de authentieke houten vloeren kunt u bij Bax Houthandel ook kiezen voor lamelparket. Ons parket is erg populair omdat er ruime keuze is voor diverse prijsklassen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een duoplank maar ook voor een multiplank. Dit hangt natuurlijk af van uw wensen én van uw budget. Elk parket bestaat uit diverse lagen hout. Hoeveel en welk hout hiervoor wordt gebruikt, bepaalt onder andere de kwaliteit, de levensduur maar ook de uiteindelijke prijs van het parket. Ons budget parket hebben een dikte van veertien millimeter en zijn 21 centimeter breed. De duoplank is iets dikker, namelijk 19 millimeter en heeft een breedte van 33 centimeter. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.