Yespoint
Image default
Woningen

De dingen die een sfeerhaard zo populair maken

Sfeerhaarden zijn in de loop van de afgelopen jaren extreem populair geworden, je kunt door een sfeerhaard namelijk op een makkelijke manier genieten van een haardvuur. Een sfeerhaard zorgt ervoor dat er meer sfeer wordt gecreëerd in de woonkamer, in de slaapkamer of op kantoor. Een sfeerhaard zorgt ook voor een luxere uitstraling. Een sfeerhaard is heel makkelijk in gebruik en creëert een geweldige sfeer, dit is dan ook waarom de sfeerhaard zo populair is. Hieronder kun je meer lezen over de sfeerhaard.  

Makkelijk te plaatsen

Het is erg makkelijk om een sfeerhaard te plaatsen, een sfeerhaard kan namelijk overal geplaatst worden. Voor het plaatsen is geen schoorsteen nodig, dit komt doordat de sfeerhaard geen echte vlammen geeft. De vlammen die een sfeerhaard geeft worden gegenereerd door led-lampjes. Vroeger zagen deze vlammen er nog erg nep uit, tegenwoordig lijken ze net echt. Dit is te danken aan de jarenlange ontwikkelingen die er zijn geweest op het gebied van sfeerhaarden. 

Makkelijk in gebruik

Naast dat een sfeerhaard makkelijk is te plaatsen is het gebruik ervan ook heel makkelijk, de sfeerhaard is namelijk te gebruiken met de bijgeleverde afstandsbediening. Je kunt hiermee bijvoorbeeld ook bepalen op welke temperatuur de sfeerhaard moet staan. 

Mooi in combinatie met een cinewall

Veel mensen nemen een sfeerhaard om hem vervolgens in een cinewall te gaan plaatsen, dit geeft namelijk een extreem luxe uitstraling. Een cinewall is sowieso al een echte eyecatcher voor de woonkamer. Een cinewall zorgt er ook voor dat tv kijken naar een nieuw niveau wordt getild, wanneer je namelijk je tv in de cinewall plaatst lijkt het net alsof je naar een bioscoopscherm zit te kijken. De muur van de cinewall loopt namelijk gelijk met je tv, dit zorgt ook voor een hele strakke uitstraling.