Yespoint
Image default
Aanbiedingen

Hoe richt je een tuinoverkapping in?

Jij bent de trotse nieuwe eigenaar van een tuinoverkapping. Je hebt ervoor gekozen om deze van hout te laten maken, met mooie grote tegels, waardoor het op zich al een erg stijlvolle toevoeging aan je tuin is. Maar nu het volgende probleem, want hoe richt je een tuinoverkapping eigenlijk in? In deze blog helpen we je hiermee, door je te inspireren met drie ideeën die we veel toegepast zien worden. Lees snel verder!

1. Een tweede woonkamer

Sommige mensen zien hun tuinoverkapping als mogelijkheid om een nieuwe zitplek te creëren voor het huis. Vooral wanneer het iets warmer wordt, is het fijn om buiten te kunnen zitten. Je tuinoverkapping is hier de perfecte plek voor, want plotse regenval zal zo geen probleem zijn: jij zit toch droog. Om je ruimte hiervoor in te richten, begin je te kijken naar een tuin loungeset. Je kiest er één en gaat vervolgens verder naar de overige details: een tafel, een stoel en misschien zelfs een televisie – alles wat je nodig hebt om de hele avond je overkapping niet te hoeven verlaten.

2. Jacuzzi

Wil jij ook in andere seizoenen gebruik maken van je overkapping, dan ben je op zoek naar een element van warmte. Een jacuzzi is een perfecte oplossing! Dit verwarmde bad zorgt ervoor dat jij zowel ’s winters als ’s zomers tot uitrusting komt. Enkel de paar meter naar de jacuzzi zal doorzetten zijn, maar aangezien jij hierna weer helemaal opwarmt is dit geen enkel probleem. Als verdere inrichting raden we een handdoekenrek aan, of ook de toevoeging van een televisie, zodat je je niet gaat vervelen in de jacuzzi.

3. Buitenkantoor

Een tuinoverkapping kan ook een functioneel doel hebben. Misschien heb jij in huis weinig ruimte, maar hou je er wel van om thuis te werken, dan is een buitenkantoor een perfecte oplossing. Deze richt je zo optimaal mogelijk in: een bureau met bureaustoel kunnen niet ontbreken, maar denk ook aan de aanwezigheid van stopcontacten. Voor een buitenkantoor is het ook fijn dat er iets van een verwarming aanwezig is, omdat het in de winter toch vaak aardig koud wordt in deze ruimte.

Waar kies jij voor?

Je tuinoverkapping staat, dus tijd om hem in te richten. Wat gaat het worden?

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/