Yespoint
Image default
Bedrijven

Een verhuurhypotheek nodig?

Je gaat een pand kopen om deze vervolgens weer ten verhuur aan te bieden en dus onderverhuurders in het pand te stoppen. Je gaat een hypotheek aanvragen en dan kom je erachter dat je niet zomaar een hypotheek aan kunt vragen, maar dat je dan te maken hebt met een speciale fijne verhuurhypotheek. Deze is in het leven geroepen voor dit soort gevallen, zodat mensen niet zomaar een hypotheek kunnen aanvragen en allemaal panden kunnen aanschaffen. Daarnaast is het zo dat je maar een privé hypotheek kunt aanschaffen en je wil natuurlijk zelf ook nog gebruik kunnen maken van je eigen hypotheek. Deze verhuurhypotheek bevat andere zaken dan een reguliere hypotheek, omdat je hier te maken krijgt met ander soort situaties

 

Advies

Bij dit kantoor kan je terecht voor advies dat betrekking heeft op een verhuurhypotheek. Omdat je te maken hebt met andere regels is het wel slim om hier gebruik van te maken, zodat je zeker weet dat je de juiste zaken behandeld wanneer je bezig bent met het aanvragen van een verhuurhypotheek. Je moet hierbij denken aan diverse belastingen die hierbij horen en toestemming van de VvE. Door een goede begeleiding hiervoor te regelen, kan je hier geen fouten in maken.

 

Ervaring

Dit kantoor heeft maar liefst 20 jaar ervaring in de markt en weet daarom goed hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Iedere situatie is weer anders, maar omdat zij al zoveel situaties hebben meegemaakt, is het voor hen makkelijk om hier in te gaan schakelen en diverse situaties op een bepaalde manier aan te pakken en te bekijken. Kijk goed naar wat voor soort verhuurhypotheek je gaat aanvragen, want ook hierin zitten weer verschillen. Met de hulp van deze experts moet het je zeker lukken om dit allemaal vlekkeloos te laten verlopen en te gaan starten met verhuren.