Yespoint
Image default
Eten en drinken

Tonijn in blik: een praktisch en gezond ingrediënt in het keukenkastje

Tonijn komt altijd van pas omdat u het in allerlei verschillende recepten als ingrediënt kan gebruiken. Deze vis geeft niet alleen smaak aan uw gerechten, maar is ook gezond. Vis bevat namelijk omega 3-vetzuren, die bijdragen aan de gezondheid van uw hart en bloedvaten, en vitaminen zoals vitamine D. De tonijn in blik van Deepblue wordt binnen 16 uur nadat hij is gevangen ingeblikt. Hierdoor blijven de smaak en voedingsstoffen goed bewaard. De tonijn in blik van Deepblue is te vinden in de schappen van veel winkels in Nederland.

Lekker koken met tonijn

Tonijn is veel meer dan een beleg voor sandwiches en broodjes. Ook in de keuken is dit een ingrediënt dat u vaak kunt gebruiken. Door tonijn aan een salade met komkommer en tomaat toe te voegen, maakt u de salade smaakvol en vullend. U kunt ook tonijn gebruiken in een risotto of een blikje tonijn toevoegen aan een ratatouille. In het assortiment van Deepblue vindt u allerlei verschillende soorten tonijn in blik, zodat u altijd zult vinden wat bij uw smaak past. Wilt u tonijn in water of olie, of kiest u voor de tonijn in pikante saus? Het kan allemaal!

Aandacht voor duurzaamheid tijdens de productie

De tonijn van Deepblue wordt gevangen in de Grote Oceaan en de Indische Oceaan. Veel van de producten van dit bedrijf hebben het keurmerk van MSC, een organisatie die richtlijnen heeft opgesteld voor duurzame visvangst. Bovendien wordt de tonijn op een ‘dolfijnvriendelijke’ manier gevangen door de vissers van Deepblue. Het bedrijf heeft ook aandacht voor het welzijn van arbeiders en biedt om die reden Fairtrade tonijn in blik aan. Deze is vervaardigd onder goede omstandigheden, zowel op vissersschepen als in de fabriek waar de vis is ingeblikt. Bent u als vertegenwoordiger van een winkel, groothandel of instelling geïnteresseerd in dit product? Neem dan contact op met het team van Deepblue.

https://deepblue.nu/