Yespoint
Image default
Eten en drinken

Laat u verrassen met catering in Antwerpen

Klinkt een verrassend menu u als muziek in de oren met een catering in Antwerpen? Laat u zich dan verrassen door JÖRD catering in Antwerpen en Brasschaat. Of het nu gaat om een event, bruiloft, feestje of gezellig avondje thuis met vrienden. JÖRD kan alles tot in de puntjes verzorgen. U heeft nergens meer omkijken naar en u kunt zich focussen op uw gasten. En dat is natuurlijk wat u het liefst doet als gastheer of gastvrouw! Gezellig kletsen met de mensen om u heen en u hoeft zicht nergens druk om te maken.

Gerechten vers uit de streek

Een menu met streekingrediënten, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn? Bij JÖRD wordt er alleen maar met streekingrediënten gewerkt. Dat betekent blije boeren en producten in de streek en nog blijere gasten aan wie zij bijvoorbeeld catering verzorgen. En doordat het streekproducten zijn, zijn het ook producten uit het seizoen. Dus elk seizoen heeft weer zijn eigen ingrediënten tentoongesteld. En JÖRD weet hier feilloos mee te combineren. Laat u verrassen! Of bent u op zoek naar een partij die een zakelijke brunch of lunch kan organiseren? Ga dan bijvoorbeeld voor een Scandinavisch ontbijt. Dat is net even anders en zeker niet minder lekker. Kok Kelly Verborgstadt zorgt dat al het eten u zal smaken. Ook als u specifieke wensen heeft.

Outdoor, indoor, alles is mogelijk!

Heeft u weleens van outdoor cooking gehoord? Zij kunnen dat namelijk voor u verzorgen! Als u vrienden of familie op bezoek heeft en het is mooi weer, dan kan JÖRD een grote barbecue opzetten voor u. Dit is ook ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje of huwelijk. Bovendien kan het outdoor cooking er spectaculair uitzien met alle ingrediënten en kookkunsten bij elkaar. Maar ook als u binnen een cooking wilt organiseren, dan kan dat door JÖRG verzorgd worden. Een flexibele catering in Antwerpen en omgeving!

 

https://jordcatering.be/