Yespoint
Image default
Eten en drinken

Hazenbout kopen bij een vertrouwd adres

Organiseert u binnenkort een speciale bijeenkomst en wilt u uitpakken met het diner? Dan is hazenbout kopen bij Floor Poelier, hét vertrouwde adres voor wild en andere soorten vlees, een smakelijk idee! Dit familiebedrijf, waarvan inmiddels de vierde generatie aan de leiding is, is al ruim 85 jaar een vertrouwd adres in regio Hilversum. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor het kopen van hazenbout of ander wild, wanneer u hier zelf een grote liefhebber van bent. U mag uzelf namelijk ook best eens verwennen met een heerlijk diner.

De heerlijke smaak van hazenbout

Als u graag wild eet, en dan met name klein wild, is het kopen en bereiden van hazenbout een goed idee. Dit vlees is namelijk erg fijn, waardoor het mals is om te eten. Uiteraard zit aan hazenbout de heerlijke wildsmaak die u gewend bent. Besluit u om hazenbout te kopen bij Floor Poelier? Dan profiteert u er ook nog eens van dat het vlees afkomstig is uit Nederland. Dit betekent dat het erg vers en van uitstekende kwaliteit is. Daarnaast geven ze u bij Floor Poelier graag advies over hoe u het beste de hazenbout, die u bij hen kunt kopen, bereidt.

Ook andere vleessoorten behoren tot de specialiteiten

Bij Floor Poelier zijn ze niet alleen gespecialiseerd in klein wild, maar ook in andere vleessoorten. Daarom bent u ook als u op zoek bent naar kip of grof wild bij deze poelier op de juiste plek. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke kipkluifjes of een mooie reebiefstuk?

Plaats uw bestelling eenvoudig online en haal deze op in de winkel

Maak het uzelf gemakkelijk en kies online een mooi stuk vlees uit bij Floor Poelier voor een uitgebreid diner tijdens een speciale gelegenheid, of gewoon lekker voor u zelf. Vervolgens kiest u de gewenste datum en het tijdstip van afhalen. Zo bent u verzekerd van een heerlijk stuk vlees wanneer het u uitkomt!

https://floorpoelier.nl/