Yespoint
Image default
Eten en drinken

Ontbijt op bed

Geniet van de luxe van ontbijt op bed zonder jouw keuken vies te maken. Ontbijt.nl biedt unieke ontbijten aan, zowel voor privé als zakelijk gebruik. Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Bestel dan eenvoudig een luxe ontbijt online. 

De mogelijkheden 
Deze website biedt verschillende ontbijtopties. Je kunt kiezen voor een klassiek ontbijt. Dit is een typisch hotelontbijt met alle luxe die je kunt verwachten. Ook kun je voor de optie kiezen van een luxe ontbijt of Frans ontbijt. Word wakker met de geur van warme croissantjes! 

Heb jij bepaalde dieetvoorschriften of voorkeuren? Kies dan bijvoorbeeld voor het vegetarische ontbijt of kies eens wat anders en geniet van vis bij jouw ontbijt. Ontbijt.nl heeft een uniek ontbijt met vis! 

Thuisbezorgen 
Ontbijt op bed zonder hier iets voor te hoeven doen? Dat klinkt als muziek in de oren. Geniet van een luxe hotelgevoel wanneer je wakker wordt met een luxe ontbijt op bed. Je kunt online een ontbijt naar keuze bestellen en dit ontbijt wordt op de gewenste dag en locatie geleverd. 

Cadeau voor een ander 
Wil je iemand anders in het zonnetje zetten? Kun je bijvoorbeeld niet op de verjaardag komen van een goede vriend of familielid? Verras hem of haar dan alsnog met een uniek cadeau. Je kunt ook voor een ander een ontbijt op bed bestellen. Voer de adresgegevens van jouw vriend(in) of familielid in en zij worden verrast met een compleet ontbijt aan de deur! 

Heb jij zin in ontbijt op bed of wil je een ander er een plezier mee doen? Neem een kijkje op Ontbijt.nl voor de mogelijkheden en alle voorwaarden. Geniet van een luxe ontbijt zonder jouw keuken vies te maken!

 

http://www.ontbijt.nl