Yespoint
Image default
Eten en drinken

Partycatering in Leiden is zó geregeld!

Catering regelen in Leiden

Deze unieke gemeente biedt altijd wat te beleven. Zo geniet Leiden tal van festiviteiten en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. Geïnteresseerd in meer informatie over wat u kunt meemaken in Leiden? Bekijk dan deze site. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online traiteur, die alleen het beste van het beste levert. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst houdt of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste gerechten uit Leiden komt u bij Happie Delivery. De beste gerechten bestellen voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Cateraar Happie Delivery. Met onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk besteld. Maar wat voor gerechten heeft Cateraar Happie Delivery allemaal in Leiden? U kunt bij ons terecht voor geweldige sandwiches en salades, de meest originele hapjes, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de meest heerlijke barbecue?s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs  de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?


 

Welke soorten catering wordt er allemaal geleverd in Leiden?

Er zijn erg veel opties bij Cateraar Happie Delivery. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen

 

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste Lunches bestel je Happie Delivery in Leiden. Voor een ieder zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.  Heeft u trek in iets luxers dan een alledaagse lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke sandwiches met carpaccio. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen issue.  Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste dinners van Leiden ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Aziatische menu’s tot saladebuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst bezorgen. Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Leiden! Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Leiden in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal.De fingerood worden geleverd in geheel Holland Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapasbuffet dat naadloos aansluit bij uw event.