Yespoint
Image default
Eten en drinken

Een geliefd restaurant in Den Bosch aan de Korte Putstraat

In Den Bosch staat er een restaurant in de Korte Putstraat dat een zeer goede naam heeft in deze stad en de omgeving. Dat komt door de heerlijke gerechten die hier geserveerd worden en de gezellige Brabantse sfeer. De koks bereiden hier vol passie diverse gerechten met ingrediënten van het seizoen. Op de lunch- en dinerkaart staan verschillende vlees- en visgerechten, maar ook vegetarische gerechten. Zo kan iedereen hier lekker uit eten.

Zowel bij lunch als diner is er volop keus

Ben je met vrienden een dagje in ’s-Hertogenbosch? Of wil je uit eten om een feestelijke gebeurtenis te vieren? In beide gevallen ben je bij dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch aan het juiste adres. Bestel hier een heerlijke lunch of geniet ’s avonds van een verrukkelijk diner. Op de menukaart staat voor iedereen een smakelijk gerecht. Eet je als lunch graag een broodje, soep of een warm of koud gerecht? Breton heeft het allemaal! Ook bij het diner kun je hier kiezen uit verschillende warme en koude gerechten. Bestel bijvoorbeeld oesters, een noedelsalade, escargots of tournedos. Loopt het water jou ook al in de mond?

De foodtruck zorgt voor catering op locatie

Naast een restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch heeft Breton ook een foodtruck voor catering. Organiseer je een feest en wil je hiervoor goed eten bestellen? Schakel dan de specialisten van Breton in! Zij weten voor elk feest het juiste eten en gepaste hapjes te bereiden en in stijl te serveren. Vertel jouw wensen en de koks bereiden zeker iets lekkers voor jou en al je gasten.

Reserveer telefonisch of via de website

Eten bij Breton in ’s-Hertogenbosch is een beleving op zich. Wil je hier graag met vrienden of familie komen eten? Dan is het slim om van tevoren te reserveren. Dan weet je immers zeker dat er een tafel voor jullie vrijgehouden wordt. Reserveer telefonisch of online.

https://www.brasserijbreton.nl/wp/

Gerelateerde artikelen

Hazenbout kopen bij een vertrouwd adres

Hier vindt u alle soorten biefstuk online

Een ijsblokjesmachine achter de bar