Yespoint
Image default
Eten en drinken

Een compleet verzorgde BBQ thuisbezorgd

Wie wil nu niet een compleet verzorgde BBQ thuisbezorgd krijgen? Bent u binnenkort weer aan de beurt en moet u een barbecue organiseren? Er komt toch altijd weer veel bij kijken. Bovendien zit iedereen vooraf al te bedenken dat ze de afwas echt niet willen doen en echt niet bezig willen zijn met het schrobben van de grillen. Dan komt het toch goed uit dat u een compleet verzorgde BBQ thuisbezorgd kunt krijgen. Dit kan bij BBQenzo.nl. Hun doel: het u tijdens feestelijke momenten lekker makkelijk te maken.

Wat zit er allemaal in zo’n barbecue?

Gaat u ook een BBQ bestellen bij BBQenzo.nl? Dan kunt u genieten van een all-in service. Wat zit hier dan allemaal in? Natuurlijk zit hier het vlees en eventueel vis in, salades, sauzen, brood enzovoorts. Wat extra fijn is, is dat u niets hoeft schoon te maken. Is de barbecue afgelopen? Dan kunt u meteen weer verder met de drankjes, zonder een verdeling te maken voor de afwas. Zij bezorgen gratis binnen een straal van 30km, inclusief professionele gasbarbecue, servies, bestek en gereedschap. Zij nemen dit na afloop ook weer mee terug en zij maken alles weer schoon. Heeft u allergieën? Check dan even de allergenen informatie op hun website.

Kies uit verschillende pakketten

Als u een BBQ pakket gaat bestellen bij BBQenzo.nl, dan kunt u kiezen uit verschillende opties. Nu de winter er weer aankomt, hebben ze veel verschillende winteropties, zoals de Winter barbecue classic, populair, luxe, groep en nog veel meer. U kunt de BBQ pakketten gemakkelijk online bestellen. Zij verzorgen de levering vervolgens. Wilt u liever iets anders dan een barbecue bestellen? Dan kunt u hier ook een gourmetpakket bestellen, of kiezen voor tapas, pizzarette en meer. Bent u met een erg grote groep? Ook dan hebben ze speciale BBQ arrangementen zodat iedereen wordt voorzien van heerlijk eten.