Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Personaliseer uw webcam door een cover te bedrukken

U kunt uw webcam cover nu personaliseren door het hoesje te laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo, slogan of een andere afbeelding of tekst. De hoesjes zijn in diverse soorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium of een kunststof hoesje. Deze hoesjes zijn ook in diverse kleuren verkrijgbaar en kunt zelf aangeven hoeveel u nodig heeft of hoeveel u wilt aanschaffen.

Bescherm je privacy

Door een webcam cover te bedrukken (en natuurlijk eerst aan te schaffen) voorkomt u dat u een slachtoffer wordt van hackers dit momenteel actief zijn overal op het internet en ook in vele applicaties en dus ook uw camera. Hackers kunnen via de webcam/camera meekijken bij persoonlijke pagina’s en gegevens – denk hierbij bijvoorbeeld aan uw bankgegevens. Als u wilt internetbankieren en uw webcam is niet afgeschermd, dan loopt u het risico dat uw bankgegevens worden misbruikt door hackers. Ook kunnen hackers via uw camera meekijken binnen uw huis. Zo kunnen zij bijvoorbeeld zien wat uw (waardevolle) eigendommen zijn en kunnen op deze manier controleren wanneer u niet thuis aanwezig bent. Zo kunnen zij een moment vinden om uw huis te overvallen. U kunt deze schade gemakkelijk besparen door een voordelige en net hoesje aan te schaffen voor uw webcam of camera. Zo kan niemand stiekem met u meekijken. De hoesjes van ‘Webcam Covers’ zijn geschikt voor ieder type apparaat – hierbij maakt het niet uit of u eigenaar bent van een MacBook, een android smartphone of een tablet. Voor vragen kunt u altijd terecht bij het dynamische team van Webcam Covers. Zij helpen u graag bij de keuze voor uw hoesje(s) en kunnen u adviseren. Stel ook gerust een vraag via het contactformulier.

Bestelinformatie

Als u uw covers besteld voor 15.00 uur dezelfde werkdag, dan wordt uw bestelling hoogstwaarschijnlijk de volgende dag al bij u geleverd. Als het product niet volledig voldoet aan uw verwachtingen, dan heeft u nog 14 dagen bedenktijd om uw product te retourneren of om het product om te ruilen. Deze bedenktijd geldt wel alleen als u het product in de originele verpakking laat zitten.

Kijk voor meer informatie op https://webcamcovers.nl/webcam-cover-bedrukken/.