Yespoint
Image default
Management

Haal meer uit uw tijd

Haast u ook iedere dag en merkt u dat u op uw werk altijd net te weinig tijd hebt? Haal dan meer uit uw tijd door effectiever om te gaan met de uren die je hebt. Een cursus time management is een unieke mogelijkheid om meer te leren over hoe u meer uit een dag kunt halen. Zo kunt u een effectiever werken en hoeft u minder te stressen. In dit artikel leest u wat u allemaal leert tijdens deze time management cursus.

 

Wat zijn uw valkuilen

Allereerst is het belangrijk om uw valkuilen te weten? Bent u bijvoorbeeld erg perfectionistisch en kunt u pas stoppen met een taak, wanneer deze naar uw wens af is? Of geeft u bijvoorbeeld te veel aandacht aan de details en mist u daarmee het grote plaatje? U zult tijdens deze cursus allereerst leren waar het mis gaat. Hierdoor kunt u vervolgens de juiste stappen ondernemen om effectiever aan de slag te gaan.

 

Wat is echt belangrijk?

U haalt een stuk meer uit uw tijd, wanneer u zich richt op prioriteiten. Tijdens deze cursus leert u wat nu echt belangrijk is en tijd nodig heeft en welke taken eigenlijk geen extra tijd zouden mogen innemen. U leert prioriteiten stellen en uw dag in te delen middels deze prioriteiten.

 

Werken naar uw energie

Bent u een ochtendmens, een avondmens of bloeit u in de middag helemaal op? Het is belangrijk om te weten op welk moment van de dag u het meeste energie heeft. U kunt uw dagtaken hier namelijk op aanpassen. Heeft u veel leeswerk wat echt uw aandacht vraagt en u bent een ochtendmens? Doe dit dan gelijk in de ochtend. Plan de taken die het meest van u vragen in op het dagdeel waar u echt opbloeit. De kleinere taken die minder mentale energie kosten, kunnen dan prima op een later moment.

 

Een cursus time management is een aanrader voor iedereen die beter met zijn of haar tijd om wilt gaan. Volg een cursus time management en geniet van een effectievere aanpak van jouw werkuren.