Yespoint
Image default
Mode en Kleding

Waar koopt u uw bedrijfskleding voor in de bouw?

Goede bedrijfskleding is belangrijk bij werkzaamheden in de bouw. Dankzij deze kleding wordt u goed beschermd tijdens het uitvoeren van zware werkzaamheden. Uw bedrijfskleding van goede kwaliteit koopt u natuurlijk bij A. van Raak Workwear. In het assortiment van deze specialist vindt u alles wat u nodig heeft in de bouw. U vindt er de beste bedrijfs- en veiligheidskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Welke bedrijfskleding schaft u aan voor uw werkzaamheden in de bouw?

Zoals u al las, is het aanbod aan bedrijfskleding om te dragen in de bouw dat de specialist aanbiedt zeer divers. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor gehoorbeschermers met ruime afstelmogelijkheden. Of wat dacht u van de UVEX helm Airwing B, welke is voorzien van een lederen zweetband en verstelbaar binnenwerk. Wat u ook nodig heeft, bij de specialist vindt u het.

Profiteer van goede voorwaarden bij het bestellen van bedrijfskleding in de bouw

Gaat u online uw werkkleding bestellen? U profiteert daarbij van goede voorwaarden. Zo kan de bedrijfskleding vaak al binnen korte tijd worden geleverd. Daarbij hanteert de specialist scherpe prijzen. En dat terwijl u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Gaat het om een bestelling van meer dan 100 euro? Dan betaalt u geen verzendkosten. Op deze manier wordt het extra voordelig om uw nieuwe bedrijfskleding aan te schaffen, vindt u ook niet?

Bedrijfskleding die past bij uw bouwbedrijf

Uw bedrijfskleding in de bouw komt extra representatief over wanneer u het logo of de naam van uw bedrijf erop laat drukken. Dit is een van de mogelijkheden waarvoor u bij A. van Raak Workwear terecht kunt. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Kiest u voor de transferdruk of zeefdruk? Daarnaast is het ook mogelijk om uw logo of bedrijfsnaam op de werkkleding te laten borduren. Zo zien opdrachtgevers direct dat de vakmensen op de bouw bij uw bedrijf horen.