Yespoint
Image default
Mode en Kleding

Sport bh met of zonder beugel?

Sport bh met of zonder beugel?

Net als bij veel normale bh’s heb je ook bij een sport bh de keuze om te kiezen voor een bh met of één zonder beugel. Uiteraard zijn er normale bh’s waar dit een uitzondering is, zoals bijvoorbeeld de plunge bh. Deze staat bekend om het feit dat het enkel en alleen bestaat uit een dunne stof, zodat je ook alle natuurlijke rondingen goed kunt zien. Bij een sport bh is dat dus net een beetje anders. Dat een sport bh belangrijk is, dat weten de meesten wel, maar wanneer kies je nu voor één met beugel en wanneer ga je voor een variant zonder beugel?

Sport bh zonder beugel

De meeste sport bh’s die worden gedragen in de sportschool of op straat, zijn veelal zonder beugel. De reden hiervoor is, dat vaak een beugel toch een beetje irriteert. Je zit er namelijk niet op te wachten, dat wanneer je net lekker bezig bent er iedere keer een beugel in je lichaam steekt. In het begin zal dit nog niet direct heel erg zijn, maar naarmate de tijd vordert, zal dit zelfs kunnen zorgen voor een mindere prestatie. Ondanks dat er ook veel vrouwen zijn die zonder beugel in de bh sporten, zijn er ook veel die het wel doen. De voornaamste reden is om de grootte van de cupmaat, waarom vertellen we je hieronder.

Sport bh met beugel

Zoals hierboven al genoeg, zal een sport bh met beugel veelal worden gedragen door vrouwen met een wat grotere cupmaat. De reden hiervoor is, dat deze bh een stukje extra ondersteuning biedt, die een bh zonder beugel niet biedt. Het is dus zeker aan te raden om wanneer je wat grotere borsten hebt, te kiezen voor een sport bh met beugel. Uiteraard ben je hier volledig vrij in, maar je zult zien, dat dit net als in je fantasie bh of je anita bh een stuk mooier uitkomt. Door de beugels houdt je bh namelijk z’n ronde vormen langer mooi, wat ervoor zorgt dat het totaalplaatje beter klopt. Denk er dus serieus over na, want het kan een hoop pijn en ook irritatie schelen.

Conclusie

De keuze is volledig aan jezelf. Wel is het goed om te overwegen te kiezen voor een bh met beugel, wanneer je merkt dan één zonder beugel niet meer voldoende ondersteuning biedt. Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zelf wat je doet, maar heb je last, dan is dit zeker het proberen waard!