Yespoint
Image default
Mode en Kleding

Eight & Bob: een exclusief merk met unieke producten

Wil jij graag een parfum aanschaffen die vroeger door John F. Kennedy en diverse Hollywood sterren gedragen werd? Dan vind je in de webshop van White diverse parfums van het merk Eight & Bob. De unieke geur van dit merk begon ooit bij de Fransman Albert Fouquet. In die tijd maakte hij deze parfum alleen voor zichzelf, maar later kwamen deze producten als het merk Eight & Bob naar Amerika via John F. Kennedy. Inmiddels is het merk ook in Europa heel populair geworden, maar de producten blijven uniek omdat het hoofdingrediënt uiterst schaars is.

Diverse producen van dit merk

Bij White, een specialist in herenkleding en diverse accessoires, vind je een ruim aanbod van het merk Eight & Bob. Zo kun je niet alleen parfums kopen van dit merk, maar ook shower gel, aftershave en deodorant. Omdat de producten maar beperkt beschikbaar zijn, haal je altijd een exclusief product in huis. Daarmee zijn deze parfums ook heel leuk om aan iemand cadeau te doen. Bekijk daarnaast ook eens de andere merken en producten van White, zowel online als in hun winkel in Den Haag. Zo vind je bijvoorbeeld jassen van het merk Canada Goose en schoenen van Diemme. Ontdek het aanbod en voeg jouw favoriete producten eenvoudig toe aan je winkelmandje!

Bestel direct jouw favoriete parfum

Wil je een parfum van Eight & Bob of andere producten kopen bij deze specialist? Bezoek dan de website of ga langs in de winkel in Den Haag. Daar vind je niet alleen het ruime assortiment aan producten, maar kun je ook persoonlijk advies vragen aan de medewerkers. Zij helpen je graag verder. Heb je nog vragen over het aanbod of wil je meer weten over het merk Eight & Bob. Online vind je meer informatie en kun je bovendien contact opnemen met White om al jouw vragen beantwoord te krijgen.

https://www.whiteonline.nl/