Yespoint
Image default
Mode en Kleding

Een dagje zwemmen. Wat voor tas neem jij mee?

Een dagje zwemmen. Wat voor tas neem jij mee? 

Als je een dagje gaat zwemmen moet je altijd wel wat spullen meenemen. Afhankelijk of je alleen gaat of misschien met kinderen dan moet je nog meer meenemen. De een neemt ook bijvoorbeeld shampoo mee terwijl de ander dat niet doet en ook haar haren eigenlijk niet nat maakt. 

 

Het meest handig als tas?

Het meest handig als tas is denk ik als je met kinderen bijvoorbeeld rugzakken. Je kunt de kinderen ook een eigen rugzak geven bijvoorbeeld met zwembroek en handdoek. Zo hoef jij ook niet per se een intens grote tas mee te nemen. Jij kan zelf wel de belangrijke dingen mee nemen. Als je buiten zwemt neem jij gewoon het eten, drinken en de zonnebrand mee bijvoorbeeld. Dat kan makkelijk en de kinderen nemen een eigen tasje mee met lichte spullen.

 

Als je veel eten meeneemt omdat je met een grote groep mensen gaat en je hebt afgesproken lekker de hele dag te blijven. Ja, dan ga je natuurlijk een grotere tas mee moeten nemen. Het best daarvoor is dan ook om een grote shopper te nemen. Het best is wel om dan een dikkere en stevigere shopper mee te nemen. Je neemt namelijk ook drinken etc. mee dan wil je zeker weten dat hij niet breekt.

 

Een tip is wel om beide gevallen te doen. Dus concreet een rugzak met zwemspullen en dergelijke en dan een shopper apart met het eten. Het laatste wat je wilt is dat je kleding bijvoorbeeld zwaar is en alles plet. Daarbij is het ook fijner je eten apart te doen vooral als andere er ook nog van moeten eten toch?

 

Nog een kleine tas meenemen?

Wat veel mensen ook nog wel eens doen is een loulou tas meenemen. Dit is een kleinere handtas/schoudertas waar je dan bijvoorbeeld belangrijke spullen in kan doen zoals je telefoon en portemonnee. Ook je autosleutels als je die hebt of fietssleutels kun je hier goed in opbergen. Wij hebben alleen niet echt een uitgesproken mening hierover.

 

We begrijpen het idee zeker en het is ook handig alleen denken wij dan toch of het niet sneller opvalt voor diefstal bijvoorbeeld. Het is best voor de hand liggend dat in die tas zulke spullen gaan zitten. Als je altijd iemand in de buurt van je plek hebt dan is het natuurlijk wel weer heel erg handig. Dan vind je alles snel.