Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

40 jaar getrouwd zijn!

Wat een mooie mijlpaal, 40 jaar getrouwd zijn! Zoiets moet gevierd worden, gelukkig doen meeste stelletjes die zover komen dat ook. voor zo’n grootse gelegenheid past ook een groots cadeau, maar het moet wel iets zijn dat persoonlijk is. Je wilt namelijk niet een stel dat meer dan 40 jaar samen is, een origineel cadeau 40 jaar getrouwd geven dat je ook aan mensen die pas getrouwd zijn. Dat haalt die 40 jaren helemaal onderuit! Nee, het moet echt iets zijn dat ook op een bepaalde manier eert dat deze twee mensen al zo lang samen zijn, door goede tijden en slechte tijden. Op een cadeau komen dat precies dat doet, en ook nog eens persoonlijk is, zonder dat je iets hebt dat super duur is, is lastig. Gelukkig hebben wij het antwoord.

Een perfect cadeau voor 40 jaar getrouwd zijn

Hier is het dan, het perfecte cadeau voor 40 jaar getrouwd zijn: een tijdschrift! Huh, een tijdschrift? Dat is juist helemaal niet persoonlijk! Horen we je al zeggen. Echter, het is niet een gewoon tijdschrift die je zomaar in de supermarkt zou kunnen kopen. We hebben het hier over een tijdschrift dat je helemaal zelf maakt, om vervolgens aan het gelukkige stel te geven. Waarom is dit een perfect cadeau? Denk aan alle leuke dingen die in het tijdschrift verwerkt kunnen worden! Mooie foto’s, vakantieverhalen en nog veel meer! Je zou met behulp van de familie en vrienden een compilatie kunnen maken van allerlei leuke anekdotes die ze hebben aan het stel, vooral de kinderen zullen leuke verhalen te vertellen hebben. Er kan een stuk in over 40 jaar getrouwd zijn in het algemeen, waarom het zo bijzonder is en waarom iedereen zo trots is dat ze het kunnen vieren. Kortom, er is meer dan genoeg te vertellen over een stel die al zo lang getrouwd is.

Waar maak je het?

Je zit misschien te denken dat dat allemaal wel leuk en aardig is, maar dat je eigenlijk niet weet waar je dit allemaal kunt doen. Geen zorgen, het kan allemaal met Jilster! Op onze website is een online tool waar je het tijdschrift mee kan maken.