Yespoint
Image default
Mode en Kleding

De mooiste leerproducten vindt u op de markt in Tilburg

CLD Lederwaren in Alphen is dé specialist in leerproducten. Ze hebben een ruim aanbod aan artikelen van leer. Denk hierbij aan tassen en portemonnees. Ze verkopen hun producten in hun webshop, maar staan ook wekelijks op verschillende markten. Zo zijn ze onder andere te vinden op de markt in Tilburg, zowel vrijdag als zaterdag. Daarnaast staan de ook op de markten in Veldhoven, Baarle-Nassau, Bladel en Rijen. Hier kunt u hun uitgebreide aanbod met eigen ogen bewonderen en uw favoriete lederproduct uitkiezen. Als u ervoor kiest om de producten online te bestellen, dan wordt uw bestelling bij u thuisbezorgd.

Kies uw favoriete artikelen bij de marktkraam van deze specialist

De leerartikelen die deze specialist onder andere op de markt in Tilburg verkoopt, zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast profiteert u van scherpe prijzen. In hun marktkraam vindt u onder andere horloges, handschoenen en diverse soorten tassen. Zoekt u bijvoorbeeld een leren rugtas, sporttas of een boodschappentas? Bij CLD Lederwaren uit Alphen hebben ze het allemaal. Het assortiment is erg gevarieerd, waardoor er voor iedereen wel iets bijzit. Wilt u een keer langskomen bij de kraam van dit bedrijf op de markt in Tilburg? Dat kan elke week op zowel vrijdag als zaterdag. Op vrijdag staan ze op het Wagnerplein van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag vindt u de kraam op het Koningsplein, van 09.00 tot 17.00 uur.

Bekijk het aanbod online of op de markt

Bent u benieuwd geworden naar de leerproducten die dit bedrijf aanbiedt? Bekijk dan direct hun website voor het uitgebreide aanbod. Zo weet u welke producten ze allemaal aanbieden en kunt u het leerproduct vervolgens op de markt in Tilburg, of op een van de andere plekken, kopen. Wilt u meer informatie over de verschillende artikelen of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met CLD Lederwaren. Zij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

https://www.cld-lederwaren.nl/