Repromat

Repromat heeft ons uitstekend geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe grootformaat printer. Een slechter moment voor het uitvallen van onze printer kan je eigenlijk niet bedenken. Vanwege de in aantocht zijnde feestdagen zijn dit altijd onze drukste maanden. Wij verzorgen voor tal van middenstanders het reclamedrukwerk en het promotiemateriaal voor in en om de winkels. We zijn momenteel al volop bezig met alle werkzaamheden daaromtrent. Nu sloeg vorige week het noodlot toe. Onze belangrijkste printer is in een storing komen te staan. Al gauw bleek dat repareren geen optie was. De komst van een monteur zou meer dan een week op zich laten wachten. Daarbij werd ingeschat dat het laten repareren van het apparaat wellicht duurder zou worden dan het aanschaffen van een nieuw apparaat. De storing waar we nu mee te maken hebben valt niet binnen het service contract. Dat betekent dat we moeten betalen voor voorrijkosten, een tarief per half uur alsmede de prijs voor onderdelen die vervangen moeten gaan worden. Toen we dit hoorden hebben we meteen besloten om een andere leverancier te gaan zoeken. Het was kort samengevat, zeer teleurstellend om dit te moeten horen. Het bedrijf Repromat staat in onze branche al jaren goed bekend. Echter hadden we er nog nooit zaken mee gedaan tot op heden. Na contact te hebben opgenomen met Repromat ben ik meteen richting de showroom in De Meern vertrokken.

Repromat specialist grootformaat printers

Repromat heeft een prachtige showroom en medewerkers met verstand van zaken. Dat werd al snel duidelijk. Nadat ik kenbaar had gemaakt wat ik verwacht van een grootformaat printer en welke opdrachten wij uitvoeren voor onze klanten, werd meteen duidelijk welke printer geschikt was. Na een demonstratie en een gedegen uitleg over de voorwaarden en dergelijke was de keuze snel gemaakt. Vanwege de urgentie heeft Repromat een dag later voor de installatie gezorgd. Repromat heeft ons uitstekend geholpen in deze lastige situatie.

Servicecontract

Repromat blijkt ook te beschikken over een uitstekende klantenservice. De eerste dagen na de installatie zijn er toch wat vragen gekomen over instellingen van de printer. Telefonisch is Repromat uitstekend bereikbaar en wordt je vakkundig en vriendelijk geholpen. Mocht er zich een storing voordoen, dan staat Repromat binnen de kortste keren voor de deur. Met het servicecontract dat we nu hebben, kunnen we gebruik maken van hun landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs. Dat geeft een prettig gevoel.