Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Maatwerk voor een interieur is de nieuwste trend

Ieder interieur is uniek en daarom wordt maatwerk op het gebied van vloeren steeds populairder. Een mooie houten vloer geeft een woning of bedrijfspand immers meteen een goede uitstraling. Uiteraard is het dan wel belangrijk dat er een vloer gelegd wordt die past bij de bewoners of de stijl van de organisatie. Een monument vraagt bijvoorbeeld om een mooie visgraatvloer, terwijl in een landhuis een vloer die bestaat uit brede houten planken veel beter staat. Ieder pand vraagt om een andere vloer en het is de kunst om te ontdekken welke vloer dat precies is.

Een houten vloer met vloerverwarming

Maatwerk voor uw interieur bestaat niet alleen uit een vloer op maat, maar ook uit de luxe die u wenst. Wilt u bijvoorbeeld graag vloerverwarming? Over parket op vloerverwarming bestaan veel vragen en misverstanden, maar het is goed mogelijk om parket op vloerverwarming te leggen. U kunt zelfs kiezen uit conventionele watervloerverwarming als elektrische infraroodverwarming. Deze laatste optie is zeker de laatste jaren sterk in opkomst. Er is echter wel specialistische kennis voor nodig. Hout werkt namelijk onder invloed van warmte en vocht. In net opgeleverde nieuwbouwhuizen zit vaak nog veel vocht in het cement, terwijl in oude huizen vaak grote temperatuurverschillen zijn door tocht. Wanneer u dus vloerverwarming in uw pand wilt, laat u zich het best adviseren door experts.

Gegarandeerd een prachtig resultaat

Wilt u een uniek interieur met maatwerk? Droomt u van een parketvloer op maat, eventueel gecombineerd met vloerverwarming? Vertrouw dan op de vakmensen van Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur in Goes. Zij komen graag bij u langs om uw specifieke situatie te beoordelen en u van deskundig advies te voorzien. Of bezoek de showroom om inspiratie op te doen en de juiste vloer samen te stellen. Dankzij de kennis en ervaring van deze specialisten krijgt u zeker een prachtige vloer waar u jaren van geniet.

https://www.vddongen.nl