Yespoint
Image default
Mode en Kleding

Het kopen van galajurken voor iedere lichaamsvorm

Het is heel belangrijk dat een jurk als gegoten zit. Zeker op belangrijke evenementen zoals schoolgala’s of werkbenefieten wil je volledig op je gemak zijn en de show stelen. Wil je dat alle hoofden naar jou toe draaien wanneer je binnenkomt? Kies dan voor glitter en glamour met schitterende pailletten of glitters op je jurk. Ook als je liever een veilige keuze maakt, is er genoeg mogelijk. Zo zijn er klassieke zwarte galajurken met een kanten afwerking die klassiek aanvoelen, maar je vrouwelijke vormen mooi accentueren. Waar je ook naar op zoek bent, bij Opaack Galerie in Rotterdam vind je het.

Een galajurk waar jij je prettig in voelt

Het kopen van galajurken is geen eenvoudige taak. Het is een aanwinst die je waarschijnlijk vaker zult dragen, maar iedere lichaamsvorm en -lengte is anders. Daarom wil je precies weten wat bij jouw past. Bij Opaack Galerie vind je gepassioneerde stylisten die precies weten wat bij jouw lichaamsbouw past en hoe je de sterke punten van je lichaam kunt accentueren. Zijn er delen waar je minder blij mee bent? Geef dit aan en dan krijg je een passend advies! Kies bijvoorbeeld voor een kapmouwtje van kant voor een romantische en elegante look, die tegelijkertijd de aandacht van je bovenarmen wegneemt. Of kies voor een open rug wanneer je graag je schouders en rug wilt accentueren. Bij Opaack Galerie vindt iedere vrouw een galajurk waar zij zich goed in voelt.

Bekijk de collectie online of maak een afspraak

Het is zelfs mogelijk om de winkel van Opaack Galerie in het centrum van Rotterdam af te huren. Dit is hartstikke fijn wanneer je een adembenemende jurk wilt kopen, maar graag op je gemak alle galajurken past. Wil je alvast wat inspiratie opdoen, maar woon je niet in de buurt van Rotterdam? Bekijk dan de collectie van deze galajurkenspecialist online en maak een wishlist met de galajurken die je wilt kopen. Als je de jurk van je dromen hebt gevonden, maak je eventueel een afspraak door te bellen naar de winkel of ga langs.

https://opaack.nl/