Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Koop een hanglamp van hout

Als u op zoek bent naar een nieuwe lamp, overweeg dan eens een hanglamp van hout. Deze geven een fijne sfeer in uw huis en daarnaast staan houten lampenkappen ook gezelliger dan een plastic kap. Wilt u het echt goed doen, kies er dan voor om een hanglamp te kopen van De Lingehof. Op deze zorgboerderij worden de hanglampen met de hand gemaakt. Dit is de dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Op locatie van de zorgboerderij worden de houten hanglampen met de hand gemaakt door jong volwassenen die veelal op locatie wonen.

De Lingehof, zorgboerderij voor mensen met een verstandelijke beperking

De Lingehof is een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen werken en wonen. Tijdens de dagopvang maken ze bijvoorbeeld een mooie hanglamp van hout, of een houten klok. Deze voorwerpen worden met de hand gemaakt door de cliënten. Bent u op zoek naar een tafellamp? Ook die worden door de cliënten gemaakt. Als u kiest voor een van de voorwerpen uit de shop van De Lingehof, weet u zeker dat u iets unieks in huis haalt. Naast het feit dat u iets unieks in huis haalt, steunt u natuurlijk ook de organisatie. Hierdoor kunnen deze mensen doorgaan met het werk dat ze doen. Bestel daarom uw favoriete hanglamp van hout vandaag nog.

Ook een uniek cadeau

Natuurlijk is het leuk om uzelf iets cadeau te doen, kies er ook eens voor een ander een uniek cadeau te geven van de webshop van De Lingehof. Kies bijvoorbeeld voor een naamcadeau. Een houten voorwerp waarop de naam gegraveerd wordt van degene die u het pakje gaat geven. Dit kan bijvoorbeeld voor als kraamcadeau of voor een verjaardag zijn. Zo geeft u iets unieks aan een ander. Wel is verstandig om te melden dat alle naamcadeaus gemaakt worden van MDF. Dit maakt dat de naamcadeaus zijn ontworpen als decoratie niet om mee te spelen.

https://www.delingehof-shop.nl