Yespoint
Image default
Verbouwen

Haal uw stabilisatiezand voor een relatief klein project bij een specialist

Bent u als particulier of met uw bedrijf aan een kleinschalig project begonnen en heeft u hier stabilisatiezand voor nodig? Voor bijvoorbeeld het leggen van vloeren, opritten, funderingen, het repareren van kleine stenen constructies? Dan helpt Multi Mortel Brabant u graag verder. Deze ervaren en gespecialiseerde leverancier voorziet u van betonmortel en cementgebonden mortelproducten voor uw project. Zij bieden hun klanten namelijk passend en kwalitatief stabilisatiezand op maat aan. Dit betekent dat zij de gewenste hoeveelheid en samenstelling gewoon voor u klaarzetten zodat u snel aan de slag kunt!

Maak uw ondergrond stabieler

Wanneer u een vloer of oprit gaat leggen, is het van belang dat de ondergrond stabiel is. Dit realiseert u met stabilisatiezand. Stabilisatiezand of stabilisatiemortel is een mix van zand en cement dat u onder de bestrating aanbrengt. Dit zorgt er vervolgens voor dat de ondergrond stabieler is en de kans op verzakkingen aanzienlijk verkleind wordt. Het is dan ook goed te gebruiken wanneer u zwaar belast straatweg gaat aanleggen, zoals een terras of een oprit. Het bepalen van de hoeveelheid en samenstelling is niet eenvoudig. Om hier een juiste bepaling van te maken is het aan te raden om u te laten adviseren door Multi Mortel Brabant. Zij beschikken over de deskundigheid en ervaring om deze berekening te maken. Dit wordt computergestuurd gedaan waardoor er een zeer nauwkeurige berekening ontstaat.

Laat het zand gewoon bij u op locatie bezorgen

Wanneer u het stabilisatiezand heeft besteld kunt u deze gewoon bij hen afhalen. Is dit lastig voor u? Dan heeft u ook de mogelijkheid om het te laten bezorgen. Hierdoor heeft u de gewenste producten snel in huis om direct aan de slag te gaan! Voor vragen neemt u contact op met de medewerkers van Multi Mortel Brabant. Dan bespreken zij graag de verschillende opties voor uw project.

https://www.multimortelbrabant.nl