Yespoint
Image default
Verbouwen

Laat geluidsisolatie in uw plafond verwerken door deze specialist

Hollandplafond is voor u hét adres om een plafond met geluidsisolatie aan te schaffen voor in uw woning of kantoor. Omdat dit bedrijf gespecialiseerd is in spanplafonds, spanwanden en alle bijbehorende accessoires zoals verlichting, rekent u altijd op een complete service voor uw plafond. Van ontwerp tot realisatie, alles wordt u uit handen genomen om te kunnen genieten van een kwalitatief hoogstaand plafond met een sterk geluidsisolerend effect. Wilt u weten wat de voordelen zijn van een spanplafond in uw ruimte? Lees dan verder en ontdek meteen wat dit bedrijf voor u kan betekenen.

Geluidsisolatie in uw plafond zorgt voor meer werk- en leefcomfort

Een goede geluidsisolatie is voor veel mensen een must, zeker wanneer men in een pand leeft of werkt waarin het plafond flink verouderd is. Er kan sprake zijn van een nagalm en dit kan een vervelend en storend effect hebben. Een akoestisch spanplafond, oftewel een plafond dat speciaal wordt aangelegd voor geluidsisolatie, biedt hiervoor de ideale oplossing. De galm wordt van boven én van onder weggenomen doordat deze wordt geabsorbeerd door de laag in het plafond. Deze geluidsisolatie in het plafond is dus ideaal om het woon- en werkcomfort te verbeteren. Niet alleen het isoleren van geluid, maar ook de uitstraling is een goede reden om voor een akoestisch spanplafond te kiezen. De fraaie en strakke uitstraling geeft in iedere ruimte een luxueus effect. Geluidsisolatie heeft dus totaal geen negatief esthetisch effect op uw plafond, zeker niet door de uitstekende producten en services van Hollandplafond!

Kies voor een nieuwe uitstraling en praktische oplossing in uw ruimte

Heeft u interesse in een mooi afgewerkt plafond? Maak dan gebruik van de complete service van dit bedrijf. Spanplafonds worden naadloos in de door u gewenste ruimte geplaatst, tot wel 5,10 meter breed. De verschillende soorten spanplafonds kunt u met eigen ogen bekijken in de uitgebreide showroom in Woerden, in de provincie Utrecht. Hier kunt u ook direct uw wensen kenbaar maken.

https://hollandplafond.nl/