Yespoint
Image default
Verbouwen

Schakel de specialist op het gebied van bouwtechnisch onderzoek in

Wilt u uw huidige pand of woning verkopen? Of oriënteert u zich op nieuwe panden? Wanneer u van locatie in of nabij Rotterdam wisselt, is het aan te raden een bouwtechnisch onderzoek en een bouwtechnische keuring uit te laten voeren door een specialist in de regio. Bouw Techno Keuring Nederland is een ervaren en erkend bouwkundig adviesbureau dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van bouwtechnische onderzoeken. Tijdens een bouwtechnisch onderzoek wordt een pand geïnspecteerd door een bouwkundig ingenieur. De locatie wordt beoordeelt op diverse elementen, zoals de kwaliteit van de riolering, de elektrische installaties, de muren en de fundering. Toont het pand gebreken, dat wordt dit duidelijk tijdens de inspectie.  

Een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door een specialist nabij Rotterdam

Bouw Techno Keuring Nederland, gevestigd in Hellevoetsluis, nabij Rotterdam, is specialist op het gebied van bouwtechnisch onderzoek en heeft al veel ervaring in het uitvoeren van een bouwtechnische keuring. Sinds 1990 zijn zij actief in het werkveld en staan zij bekend als een deskundige en betrouwbare specialist met een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Zij hebben een scherp oog voor detail en brengen eventuele verborgen gebreken aan het licht, waarna zij u voorzien van gedegen advies op maat. Besluit u deze specialist in te schakelen, dan profiteert u van diverse voordelen:

–        Een onafhankelijke keuring door een bouwkundig specialist;

–        U ontvangt een uitgebreide digitale reportage omtrent de gevonden gebreken en de voorziene kosten;

–        Uw keuring voldoet aan de NHG normen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag een bouwtechnisch onderzoek laten uitvoeren door een ervaren specialist uit Rotterdam die gespecialiseerd is zaken omtrent een hoogstaande bouwtechnische keuring? Dan bent u bij Bouw Techno Keuring Nederland, gevestigd in Hellevoetsluis, ongetwijfeld in goede handen. Indien u specifieke vragen heeft of simpelweg meer informatie wilt inwinnen over de dienstverlening van het bedrijf, neemt u eenvoudig contact op met de professionals. Zij voorzien u graag van gedegen advies op maat.