Yespoint
Image default
Verbouwen

Ketelkeuring door Kuiper en Zonen BV

Kuiper en Zonen BV kan de begeleiding van jouw ketelkeuring verzorgen. Ketels en druklichamen met een werkdruk hoger dan 0,5 barg moeten elke zoveel tijd worden gekeurd. Dit mag alleen worden gedaan door een daartoe bevoegde notified body, ofwel keurmeester. De revisie van de appendages en veiligheden kan worden gedaan door Kuiper en Zonen. Daarnaast nemen zij ook de begeleiding van de keuringsinspecteur graag voor rekening. Is alles gekeurd? Dan zorgen de vakmensen van Kuiper en Zn er voor dat de stoomketel weer wordt opgebouwd en in bedrijf wordt gesteld. Tenslotte worden alle pakkingen en drukbussen nagelopen en gecontroleerd op dichtheid. Op die manier kun je weer twee jaar vooruit, zonder je zorgen te maken over de veiligheid van je stoomketel.

Reviseren door Kuiper en Zonen BV

Bij Kuiper en Zonen BV kunnen revisies van de appendages en veiligheden gemakkelijk worden gedaan, omdat er een groot assortiment onderdelen op voorraad is voor het repareren van alle voorkomende stoomketels, warm- en heetwaterketels. Met deze grote voorraad onderdelen die vaak nodig zijn voor revisies en onderhoud, kunnen de vakmensen van Kuiper en Zn je snel van dienst zijn en wordt ervoor gezorgd dat je niet lang zonder ketel komt te zitten. Is er een grotere reparatie nodig, waarvoor de ketel langer moet blijven bij het bedrijf, dan is het mogelijk om een ketel te huren. Er is een groot assortiment ketels voor de verhuur, die ook voor korte tijd kunnen worden gehuurd tijdens reparaties.

Buitenland

Kuiper en Zn is niet alleen actief in Nederland, maar levert complete installaties en verleend service over de hele wereld. De vakmensen in dienst hebben al zoveel verschillende ketels gezien, dat ze super snel de juiste diagnose kunnen stellen en je kunnen adviseren hoe de ketel in optimale conditie kan blijven. Door preventief inspecties uit te laten voeren, kunnen eventuele onregelmatigheden op tijd worden ontdekt. Hierdoor worden mogelijke incidenten en redementsverlies tot een minimum beperkt en dat levert een veilige, betrouwbare installatie op. Het is zelfs mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten, zodat je zelf niet meer hoeft te bedenken wanneer het tijd is voor een inspectie.