Yespoint
Image default
Verbouwen

Kom in contact met een erkende specialist voor uw gevelrenovatie via dit bedrijf

Wanneer u een gevelrenovatie wilt laten uitvoeren, wilt u natuurlijk dat dit gebeurt door een erkend bedrijf. Het kan lastig zijn om zelf op zoek te gaan naar een gevelrenovatiebedrijf dat de werkzaamheden vakkundig voor u uitvoert. Reconex heeft 25 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovaties. Gedurende de jaren hebben zij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Zij helpen u graag bij het vinden van een bedrijf bij u in de buurt. Zo bent u er zeker van dat u een professional inschakelt. Lees verder en ontdek alle voordelen van een gevelrenovatie!

Laat verschillende werkzaamheden uitvoeren aan uw gevel door een erkend bedrijf

Heeft u schade aan de buitenkant van uw woning, zoals scheuren in het metselwerk of rot voegwerk? Wilt u de waterslagen laten vervangen, zout of vocht laten bestrijden of onderhoud laten uitvoeren? In al deze gevallen schakelt u een professioneel bedrijf in voor een gevelrenovatie. Het goed onderhouden en renoveren van uw gevel heeft namelijk veel voordelen. In de eerste plaats voorkomt u lastig herstelbare schade en lekkage aan uw woning. Dit zorgt ook voor minder kosten wanneer u onverhoopt wel schade oploopt. Daarnaast kan het aanbrengen van goede isolatie helpen bij het besparen op de energiekosten. En gaat u verhuizen? Dan verkoopt u uw woning sneller en eenvoudiger doordat deze er goed onderhouden uitziet.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor uw woning

Welke werkzaamheden ook nodig zijn aan uw woning of pand; Reconex zorgt ervoor dat de gevelrenovatie wordt uitgevoerd door een vakkundig en erkend bedrijf. Zij brengen u in contact met professionals in heel Nederland. Zo ziet de gevel van uw woning er snel weer goed onderhouden uit. Neem vrijblijvend contact met het bedrijf op zodat zij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Dit kan telefonisch of via e-mail. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.reconex.nl/