Yespoint
Image default
Zakelijk

Welke banen kun je vinden met een studenten uitzendbureau Den Haag?

Natuurlijk zijn er als student een hele hoop mogelijkheden om te gaan werken naast je studie. Vaak kan het wel vermoeiend zijn om naast een fulltime studie ook nog een bijbaan te hebben, dus is het belangrijk dat je een goede keuze maakt en kijkt wat je aan kunt. Bij een studenten uitzendbureau Den Haag wordt je geholpen in het maken van die keuze. Zij geven jou een lijst met opties waar je uit kunt kiezen. Ook kun je zelf kijken hoeveel uur je denkt aan te kunnen. De soorten banen zijn heel uiteenlopend. Zo kun je bijvoorbeeld in magazijnen gaan werken waar je te maken krijgt met veel organisatie gerelateerde taken. Maar je kunt ook in de horeca terecht komen waar je veel fysiek en communicatief werk verricht. Daarnaast kun je ook aan de slag gaan als klantenservice medewerker waarbij je veel contact hebt met klanten en vaak vanuit huis te werk gaat.

Een bijbaan in de horeca via een studenten uitzendbureau Den Haag

De horeca is zeker niet voor iedereen weggelegd. Het vergt enorm veel doorzettingsvermogen. Toch zijn veel mensen van mening dat iedereen ooit een keer in de horeca moet gaan werken. Het laat je inzien dat de mensen die in restaurants werken als ober of serveerster ook gewoon mensen zijn. Zeker als je nog jong bent is het goed om dit te doen. Het vraagt wel veel van je zowel fysiek als mentaal, maar aan het einde van de dag is het het zeker waard. Bij studenten uitzendbureau Den Haag zijn altijd wel horeca banen te vinden, zeker omdat er nu veel vraag is naar horeca personeel. Je hebt geen diploma nodig om te kunnen beginnen en je leert veel over hoe je moet omgaan met mensen. Daarnaast leer je echt wat hard werken is. Deze kwaliteiten kun je weer meenemen later in je carrière, dit kan erg waardevol zijn.

Aan de slag als klantenservicemedewerker via een studenten uitzendbureau Den Haag

Wanneer je te werk gaat als klantenservicemedewerker is geduld net zo belangrijk als in de horeca. Ook moet je communicatief stevig in je schoenen staan. Sommige klanten kunnen namelijk het één en ander van je vragen en het is belangrijk dat je hier flexibel op reageert. Als je veel oefent met situaties die zich kunnen voordoen, ben je in principe overal op voorbereid. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je bijvoorbeeld stilvalt omdat je niet weet wat je moet zeggen. Daarnaast is een van de grote voordelen dat je vaak vanuit huis kan werken. Maar niet iedereen vindt dit fijn. Veel mensen vinden het goed om hun werk en privéleven gescheiden te houden, daarom is de keuze soms lastig.

Kies voor een bijbaan in het magazijn!

Hier hoef je vaak niet met klanten te communiceren en kun je gewoon je eigen ding doen. Toch zitten er soms eisen aan dat je bijvoorbeeld een bepaalde rijdende wagen kunt of mag besturen. Ook is er meer risico op ongevallen omdat er vaak heftrucks rondrijden en zware pallets worden verplaatst. Maar het kan zeker fijn zijn om een keer uit te proberen, zeker als je niet zo goed weet wat voor bijbaan je wilt. Als je er echt niet uit komt, ga dan gewoon naar de studenten uitzendbureau Den Haag.

 

Klik hier voor meer informatie over de vacatures en om direct te solliciteren.