Yespoint
Image default
Mode en Kleding

Laat u transformeren door dé kapper in Arnhem

Kan uw haar wel weer een knipbeurt gebruiken? Of bent u toe aan een nieuw kapsel, zoals een bob of permanentje, en wilt u een ander kleurtje in uw haar? Neem dan plaats in één van de stoelen bij HEM & HAAR Kappers: dé kapper in Arnhem. Of u nu alleen, met uw partner of uw hele gezin de kapsalon bezoekt: iedereen is welkom. De kappers en kapsters van HEM & HAAR Kappers hebben al jarenlange ervaring in het knippen, verven en stylen van allerlei soorten haar. Wilt u verzekerd zijn van een plekje in de kappersstoel? Maak dan vandaag nog uw reservering!

Een zorgvuldige kappersbeurt met de beste stylingsproducten

Als uw haar goed zit, kunt u de hele wereld aan. Hier is dé kapper uit Arnhem zich van bewust. Om uw haar om te toveren tot uw droomkapsel gebruiken de kappers louter producten van de allerbeste kwaliteit. Gewapend met de productlijn van Schwarzkopf Professional nemen ze uw haar onder handen en creëren ze binnen enkele stappen uw ideale kapsel. Uw haar wordt zorgvuldig gewassen, geknipt, geföhnd, gestyled en eventueel nog gekleurd met ultieme precisie en de allerbeste stylingsproducten.

Het perfecte plaatje

Bent u klaar voor een ultieme metamorfose? De kapper in Arnhem geeft u niet alleen een prachtig kapsel, maar verzorgt ook graag uw make-up. Heeft u binnenkort een bruiloft, een jubileum of een ander feest en wilt u er op uw best uitzien? Laat uzelf omtoveren door de kappers en visagisten van HEM & HAAR Kappers en zie er oogverblindend uit!

Maak direct een afspraak!

Van een knipafspraak tot een complete metamorfose: bij HEM & HAAR Kappers loopt u de deur uit als een nieuw persoon! Wilt u direct een knip- of visagieafspraak maken bij dé kapper in Arnhem? De professionals zijn u graag van dienst en geven u graag stylingsadvies op maat. Neem telefonisch contact op en maak een afspraak. Wat wordt uw volgende look?

https://hemenhaarkappersarnhem.nl/