Yespoint
Image default
Woningen

Maak het jezelf makkelijk en en kies voor tegels inclusief leggen

Iedere tuin, kamer of huis is anders. Wanneer je graag een van deze dingen wilt veranderen door er nieuwe tegels in te zetten is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Doordat er zoveel mogelijk is en veel keuze is in verschillende soorten tegels snap ik dat het soms moeilijk is om een goede keuze te maken. Naturalstones kan je helpen en adviseren in het maken van een keuze voor de stenen waar jij van houd. Laat je jezelf adviseren bij Naturalstones? laat dan ook de tegels inclusief leggen door Naturalstones doen. Het is voor jouw makkelijker, maar ook voor het bedrijf zelf. Ze kennen je al een beetje doordat je samen en tegel hebt uitgekozen. Ben je benieuwd welke tegels Naturalstones zet en welke soorten tegels zij hebben en waar je uit kunt kiezen? Neem dan gerust een kijkje op de website of lees nog even een stukje verder! 

Keukenbladen

Jazeker doet Naturalstones ook het vervangen of vernieuwen van keukenbladen. Zij werken met verschillende natuurstenen en werken ook echt alleen met natuursteen. Voor keukenbladen kun je kiezen uit marmer, graniet of composiet. Momenteel dit jaar 2021 is het marmer heel populair geworden. De meeste mensen vinden het duur, maar de steen blijft tientallen jaren mooi en houd geen flekken vast. Een hele goede keuzen als het om een keukeblad gaat wat mij betreft!

Tegels 

Tegels is een groot begrip, Naturalstones heeft en legt tegels op de wand, in de tuin en de vloer binnenhuis. Ook hier hebben zij een groot aanbod aan tegels. De meeste tegels zijn keramische tegels en je kunt kiezen tussen een matte afwerking of een glans afwerking. 

Steenstrips 

Jazeker kun je ook kiezen voor strips. Steenstrips bestaan vaak uit een deel van bepaalde natuurstenen die niet een voor een gezet worden omdat dit teveel tijd kost. Daarom hebben ze een strip gemaakt.