Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Ga voor een klassiek interieur met deze klassieke meubels

Heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u deze gaan inrichten of is uw huidige huis toe aan een nieuw interieur? Dan is het een idee om voor een klassiek interieur te gaan. Door middel van klassieke meubels en bijpassende accessoires zorgt u voor een stijlvol interieur. Bij Star Stijlmeubelen in Den Haag hebben ze een uitgebreid aanbod aan diverse klassieke meubels. U heeft de keuze uit verschillende formaten, vormen en kleuren maar bent wel verzekerd van een klassieke stijl. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1895 en is uitgegroeid tot een echte specialist op dit gebied. Ze hebben veel kennis over de verschillende meubelen en geven u graag deskundig advies. Daarnaast hebben ze een showroom van maar liefst 3000 vierkante meter waar u alle meubelstukken kunt bewonderen. De meubels zijn van de beste kwaliteit, maar worden tegen een voordelige prijs aangeboden. Wat wilt u nog meer?

Profiteer van het ruime aanbod

Bij Star Stijlmeubelen hebben ze een erg divers en uitgebreid aanbod. Zo hebben ze klassieke meubels gemaakt van kersenhout, eikenhout, notenhout en kersenrood. U heeft de keuze uit TV-commodes, salontafels, vitrinekasten, dressoirs, eetkamertafels- en stoelen en fauteuils en banken. Voor uw gehele inrichting kunt u dus bij hen terecht en geeft u uw woning een klassiek interieur. Alle meubels zijn zowel online als in de showroom te koop. Op hun website kunt u hun volledige aanbod bewonderen. Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw meubels binnen vier tot zes weken bij u thuisbezorgd. Ook wanneer u dus niet in de buurt van Den Haag woont, kunt u profiteren van hun ruime aanbod en goede service.

Ga langs in hun showroom

Wilt u ook een klassiek interieur creëren door middel van diverse klassieke meubels? Dan zit u bij deze specialist helemaal goed. Bekijk het aanbod online of ga langs in hun showroom. Ze zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend en elke eerste zondag van de maand. Hun professionele medewerkers staan daar voor u klaar om u rond te leiden en advies te geven. Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan contact op met Star Stijlmeubelen.